Hogy miért érdemes nálunk vásárolni?

Engedje meg, hogy néhány szóban elmondjuk Önnek, miért érdemes az Acélfullánk online késboltban vásárolni.

 

  1. Állandó ügyfélszolgálat: munkatársainkat folyamatosan elérheti e-mailen az ugyfelszolgalat@fontium.hu címen vagy telefonon (06-30 600-2642) illetve személyesen hétköznap 8-16 óra között a Fontium Kft.  székhelyén (7570 Barcs, Köztársaság u. 7-9.). Elég ha üzenetet hagy vagy SMS-t ír, munkatársunk visszahívja Önt. Ha meg szeretné tekinteni termékeinket, előzetes egyeztetés után szívesen látjuk nálunk.
  1. Szakmai tanácsadás: Ha szakmai kérdése van késekkel vagy akár késkészítéssel kapcsolatban munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére e-mailben vagy telefonon egyaránt. Kérdezzen bátran mielőtt döntene...
  1. 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk házhoz a kiválasztott terméket, Önnek csak a termék árát kell kifizetnie. Nincs külön csomagolási, biztosítási díj vagy bármilyen egyéb rejtett költség. 25.000 Ft alatt a szállítási díj 1500Ft/csomag az ország egész területére.
  1. Megbízható, rugalmas kézbestés: Mi alkalmazkodunk Önhöz, nem Ön hozzánk. A rendelt terméket a világ egyik legnagyobb futárszolgálata a DHL szállítja házhoz. Nem kell várnia a postást, kockáztatni, hogy a csomag a szállítás során esetleg elvész, megsérül, hiányos lesz vagy napokat késik. A futár a feladást követő napon a megjelölt helyen fogja Önt keresni előzetes telefonegyeztetés után. Ha a csomag sérül, hiányos lesz, Önnek csak egy jegyzőkönyvet kell kitöltenie és mi haladéktalanul orvosoljuk a problémát.
  1. Gyári garancia: Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban (Ptk 306§, 307§, 308§)  és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben valamint a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Ezen felül a gyártók is vállalnak garanciát termékeikre. Mi azonban ennél is tovább megyünk. Ha a sérülés rendeltetésszerű használat során keletkezett, de a gyártó nem áll helyt a hibáért, esetleg a garanciaidő lejárt, mi megpróbáljuk megoldani azt akkor is, ha erre a vonatkozó törvények egyébként már nem köteleznének. Küldje vissza sérült, tönkrement kését, mi megvizsgáljuk lehetőségeinket és telefonon vagy e-mailben javaslatot teszünk Önnek a megoldásra.
  1. 14 napos elállás: Lehet, hogy Önt máshol nem tájékoztatták erről, de Önt megilleti a 14 napos elállás joga. Megrendelése során Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet alapján. Ön a szerződéstől való elállási jogát az áru átvételét követő tizennégy napon belül - erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján – gyakorolhatja.
    Ebben az esetben kötelesek vagyunk Önnek haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríteni az Ön által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, feltéve, hogy Ön az árut visszaszolgáltatta – legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül -, vagy annak megtörténtét kétséget kizáróan igazolta. Ön kizárólag az áru visszaküldésének költségét viseli  (szállítási költség). Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyszóval, ha a rendelt áru mégsem tetszik, azt eredeti csomagolásban küldje vissza, és mi a fentiek szerint visszatérítjük az árát.
  1. Folyamatos akciók, kedvezmények: az állandóan bővülő kínálatunk mellett, ami Önt érdekelheti, azok a folyamatosan, hétről-hétre meghirdetett, jelentős kedvezményt nyújtó akciók, leárazások. Az ilyen eseményekről a www.acelfullank.hu főoldalán, valamint hírlevelünkön keresztül értesülhet.
  1. Törzsvásárlói kedvezmények: Hűséges vásárlóinknak az év folyamán folyamatos kedvezményekkel, csak nekik szóló akcióinkkal, ajándékokkal kedveskedünk.

 Törzsvásárlói programunkban azok a tisztelt Ügyfelek vesznek részt, akik az utolsó  vásárlástól számított egy éven belül legalább 3 alkalommal vásároltak és a vásárlást megelőzően a rendszerünkben felhasználóként regisztrálták magukat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy rendszerünk csak abban az esetben
képes a törzsvásárlói kedvezményeket érvényesíteni ha a vásárlás előtt a vásárlói regisztráció megtörtént és a vásárláshoz a Vásárló az e-mail címe és jelszava segítségével bejelentkezett az oldalunkra.

Kérjük további részletekért forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot