Üzletszabályzat

Tisztelt Látogató!

Ha Ön a kések szerelmese, vagy csak most ismerkedik a témával, esetleg ajándékot keres szeretteinek, barátainak jó helyen jár. Az Acélfullánk on-line késbolt Magyarország egyik legnagyobb - és folyamatosan bővülő - kínálatával rendelkező webáruháza kés, zseblámpa témában. Célunk, hogy Ön megtalálja számítását, olyan termékkel távozzon tőlünk, amelyben még hosszú ideig örömét leli. Azonban mielőtt vásárolna, kéjük alaposan tanulmányozza át az alábbiakat.


1. Az eladó adatai

Az Ön által vásárolt áruk eladója a Fontium Kft.
Törvényes képviselő neve: Joó Tímea
Ügyfélszolgálati iroda címe: 7570 Barcs, Köztársaság u. 7-9.
Telefonszám: 30/600-26-42
Postacím: 7570 Barcs, Pf. 13.
Cégjegyzékszám: 14 09 305452
Cégbíróság: Somogy Megyei Cégbíróság
Adószám: 13058797214
Bankszámla: 1174305720023852


2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A szerződés nyelve magyar.
A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk lehetnek.
A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.


3. A vételár

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár (bruttó ár), amely tartalmazza az ÁFÁ-t is és forintban értendő. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az adott áru megrendelésének időpontja az áru megvásárlására vonatkozó igényének hozzánk történő megérkezésének időpontja.
Megrendelést kizárólag a weboldalon működő áruházi szoftveren keresztül fogadunk el. A megrendelés írásos szerződésnek minősül. A szerződés a megrendelés visszaigazolásával válik érvényessé. A rendszer minden megrendelést egyedi azonosítószámmal lát el, iktat és tárol. Ezen szerződések a későbbiekben visszakereshetők.

4. Fizetés

Utánvét (készpénzes):

ebben az esetben a megrendelést követően a terméket a jelzett határidőn belül átadjuk szállításra a futárszolgálatnak. A fizetés az áru átvételekor a futárnak, készpénzben történik.

Banki átutalás:

az áru megrendelését követően egy visszaigazoló e-mailben közöljük az utalandó összeget, valamint a számlaszámot. A árut a pénz számlánkra történő megérkezését követően adjuk át a  futárnak kézbesítésre. A vállalt szállítási határidő a vételár beérkezésétől számítandó.
 

Bankkártyás fizetés:

Az Acélfullánk on-line késbolt számára az OTP Bank Nyrt biztosítja a bankkártya elfogadás technikai hátterét. Bankkártyás fizetés esetén kártyaadatait Ön az OTP bank által üzemeltetett biztonságos, SSL protokollt használó, a nemzetközi bankkártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon adja meg. Az Acélfullánk on-line késbolt az Ön bankkártyájának, illetve a mögötte álló számlájának semmilyen adatához nem fér hozzá!

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
- MasterCard (dombornyomott)

- Visa (dombornyomott)

- American Express (dombornyomott)

 


5. Szállítás, áruátvétel

Termékeink szállítási határideje 3-10 munkanap a raktárkészlettől függően. Bizonyos termékeknél előfordulhat, hogy a szállítási határidő meghaladja a 10 munkanapot. Ilyen termék rendelése esetén a határidőkről telefonon tájékoztatjuk. Ha különböző szállítási határidejű terméket rendelt meg, azok kiszállítása egyszerre, egy csomagban történik a legkésőbbi határidőhöz igazodva. A pénteki és a hétvégi rendeléseket a következő munkanapon kezdjük el feldolgozni. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.

Az Acélfullánk on-line késbolt a tőle megrendelt árut minden esetben szerződött futárszolgálat útján kézbesíti. Nem áll módunkban postai úton árut kézbesíteni.
Az áruk a www.acelfullank.hu címen megtekinthetők, azokról minden releváns információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ügyfélszolgálati irodánk kizárólag reklamációs kérdésekkel foglalkozik, ott árusítás, termékbemutatás nem történik, vásárlást, megrendelést kizárólag a weboldalon működő áruházi szoftveren keresztül fogadunk el.


Szállítás utánvéttel

Az árut a megrendelést követően, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül futárszolgálattal kézbesítjük. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon  8-16 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető.
Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a kézbesítő felvehesse Önnel a kapcsolatot.

 

A kiszállítás költségét, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén cégünk átvállalja

díjmentes kiszállítás
Nincs tolongás, dugó, idegeskedés. Nincs benzinköltség. Nem kell aggódnia a plusz költségek miatt!
Rendeljen kényelmesen otthonról, díjmentesen visszük Önhöz a kiválasztott termékeket, amennyiben legalább 25 000 Ft értékben vásárol.

25.000 Ft alatti megrendelések esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.500 Ft melyet a Vásárló köteles fizetni). Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A második kiszállítás díjmentes (benne foglaltatik a kiszállítás rendes díjában), de minden ezen túli kiszállítási kísérlet bruttó 2.700 Ft.

Biztonságos kiszállítás!!!

Ön nyugodt lehet, afelől, hogy azt kapja amit rendelt!
Minden csomagot biztonsági matricával látunk el. A matrica eltávolítása/megrongálása nélkül a csomagok nem bonthatók fel, tartalmukhoz csak nyilvánvaló és azonnal észrevehető rongálás árán lehet hozzáférni. Amennyiben a matricát megkísérlik eltávolítani, azon kirajzolódik a "VOID" felirat.  Ha a matricán ilyen feliratot lát, vagy a csomag más módon sérült, akkor a  kézbesítéskor a futár jelenlétében bontsa fel a csomagot és a tartalmát vesse össze a rendelési bizonylattal.  Amennyiben hiányt észlel vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. Mennyiségi hiány esetén csak ennek a jegyzőkönyvnek a birtokában áll módunkban reklamációs kérést befogadni és kezelni.

 


6. Csomagolás
Áraink tartalmazzák a csomagolás költségeit.


7.  Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet által rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Ha a vásárló az elállási szándékát írásban jelzi, elegendő az elállási nyilatkozat tizennégy napon belüli, eladó részére történő eljuttatása, a terméket nem kell tizennégy napon belül visszajuttatni. Az elállási jog érvényesítéséhez az Elállási nyilatkozatot minden esetben ki kell tölteni és azt az eladóhoz elektronikus vagy postai úton visszajuttatni.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (szállítási költség). Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

FIGYELEM!

Bankkártyás vásárlás esetén a vételár teljes vagy részleges visszatérítése kizárólag az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Ennek átfutási ideje az OTP Bank rendszerétől függ, az Acélfullánk on-line késboltnak erre ráhatása nincs. Az ebből eredő bármiféle reklamációt automatikusan az OTP Bank felé továbbítjuk. Ez ügyben további reklamációval, keresettel kizárólag a bank felé élhet.


8. Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban (Ptk 6:159 §, 6:160.§, / 6:162§, 6:163 §, 6:164 §, 6:166 §, 6:167.§)  a 151/2003. (IX.22.) sz. valamint a 45/2014.(II.26.) Kormányrendeletben (3.sz.melléklet)  foglaltak az irányadóak.

Figyelem!
A termékeket raktározás előtt szúrópróba szerűen átvizsgáljuk. Ehhez meg kell bontani a gyári csomagolást, illetve a csomagolás a szállítás során is sérülhet. A csomagolás megbontása, a gyári dobozok esetleges sérülése nem befolyásolja a termék használhatóságát, így nem képezheti tárgyát sem szavatossági, sem jótállási vitának.


Kellemes vásárlást kívánunk...

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot