Vadászkés

Klasszikus vadászkés, paliszander markolattal. Bőr övtokkal szállítjuk.

Penge anyaga: Sandvik 12C27 rozsdamentes acél

15 000 Ft
  

Klasszikus vadászkés, G-10 műanyag berakású markolattal. Felsőzáras biztosítású, fekete labrador kölyköket ábrázoló díszdobozban szállítjuk.

6 000 Ft
  

A CRKT 2770 klasszikus kivitelű, igényesen kidolgozott, elegáns vadászkés.

42 333 Ft
  

A Fällkniven F1 kés, a Svéd Légierő pilótáinak hivatalos túlélőkése.

45 100 Ft
  

A Fällkniven FH9 bicska kellemes kinézetű, dekoratív darab, mely nem csak mindennapi viseletre, de vadászatokra is ajánlott.

76 500 Ft
  

A Fällkniven H1 a Fallkniven első igazi vadászkése, amely a klasszikus, ősi, észak-skandináv kések mintájára született.

57 100 Ft
  

A Fällkniven HK9 a vadászkések krémjéhez tartozik. Különösen elegáns, mondhatni presztízs kés, mely munkára is kiválóan alkalmas.

141 200 Ft
  

A Fällkniven PXLim bicska kimondottan elegáns kivitelű, az FH9-nél kicsivel nagyobb, elsősorban mindennapi viselésre szánt kés.

141 600 Ft
  
A Fällkniven PHK egy igazi professzionális vadászkés, melynek tervezésénél a funkcionalitást a biztonságot és kiváló minőséget tartották szem e
116 300 Ft
  

A Fällkniven PXLim bicska kimondottan elegáns kivitelu, az FH9-nél kicsivel nagyobb, elsosorban mindennapi viselésre szánt kés.

102 900 Ft
  

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot