Vásárlóink véleménye

Surin Raymond üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Kedvező ár, kedvező szállítási feltételek.


Schneider Péter üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nikkel alapanyagokat vásároltam a webáruházból, de már korábban is vásároltam itt rwl-34 acélt. Választásom azért esett áruházukra mert teljesen egyedi a készletük, más beszerzési források nem állnak rendelkezésre ilyen korrekt árfekvésben. A vásárlás menete teljesen korrekt, telefont is kaptam, a kiszállítás várható napjáról, ez külön tetszett. Egyetlen negatív észrevételem, hogy az oldal acél választéka szűkössé vált. Amennyiben ez változna, biztos hogy örömmel fogadnám.


Nemes Attila üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Gyorsan lebonyolított adásvétel, kiváló minőségű termék! Azt hiszem ebben minden benne van!


Tisztelt Acélfullánk,


érdeklődésükre válaszolva: már második éve rendszeresen figyelem honlapjukat, több mindent vásároltam Önöktől, a nagyobb értékű késektől kezdve (Fallkniven, Ka-bar) a túlélő felszerelésekig,lámpákig több terméket. A vásárlásnál szempont, hogy korrekt árakon dolgoznak, valamint kiemelném munkatársuk Ifkovics Erzsébet rendkívül szimpatikus hozzáállását a rendelésekhez (szállítási időpont egyeztetés, a hiányzó termékek  figyelése, beszerzése stb). Néhány napja egy Uco Micro viharlámpást, egy Fallkniven DC-4-es élezőt és egy BCB hővisszaverő fóliát vettem Önöktől. Már körvonalazódik az Acélfullánkból a jövő évi beszerzendők listája... (Fallkniven A1, Gransfors Bruks Wildlife) A rendelések előtt általában összevetem az árakat más internetes honlapok kínálatával, de általában Önöktől vásárolok, a fenti okokból. Igaz a mondás: "Kell egy kés",hozzátenném és kell egy megbízható üzlet, ahol azt meg lehet vásárolni.
 
Üdvözlettel
              Hárs László

Tisztelt Acélfullánk Csapat!
Már sokadszor renderlek az Önök cégétől késpengéket, ill. hozzá való kiegészítőket. Eddig mindig pontosan érkezett a rendelés, ill. az pengék jó minőségüek voltak.
Gyűjtöm a késeket; hobbiból magam is készítek - néha ajándékba vadászbarátaimnak.
Biztosan nem ez volt az utolsó megrendelésem!
Üdvözlettel: dr. Kretzer András
 
Üdvözlök mindenkit!
Azért választottam önöket, mert olyan spyderco kiegészítő elemek amire nekem szükségem van csak önök forgalmaznak.
Mivel sikeresen hasznát vettem, így a közel jövőben is fogok még önöktől rendelni. Igaz, hogy annak is örültem volna, ha nem csak spy-kocka van forgalomban, hanem spy-gömb (gyöngy) is. Például arra is szükségem lesz minél hamarabb.
Mindenkinek jó napot kívánok! 
Üdvözlettel, Kelemen Géza!
Tisztelt Acélfullánk!
 
Többször vásároltam már Önöknél, a kiszolgálás, a gyorsaság és segítőkészség mindig maximális volt. Az árak abszolút racionálisak. Köszönöm!
 
Üdvözlettel,
 
Ángyán Gergely
 
Tisztelt Acélfullánk Csapat!
 
Az interneten találtam rá áruházukra, és hosszas válogatás után döntöttem a megrendelt cikkek mellett. Nem csalódtam sem a kiszállított termékekben, sem az ügyintézésben.
A megrendelt termékeket a telefonon többször is egyeztetett módon és az általam kért napon hiánytalanul megkaptam.
Az ügyintézés nagyon segítőkész és rugalmas volt, a kiválasztott, aktuálisan nem kapható termék helyett egy annál jobbat, egyben olcsóbbat ajánlottak, amit szintén örömmel vettem.
Nem okozott gondot a telefonon történt többszöri változtatás sem.
 
A jövőben biztosan fogok még vásárolni Önöktől.
 
Üdvözlettel és köszönettel:
Nagy Kálmán

Szívesen írom le a véleményemet, mert gyorsan és korrekten jártak el a vásárlásaink során, a kedvező ár pedig mindig kellemes csábítás volt
Ezért is vagyunk és leszünk is még visszatérő vásárlók.

Üdvözlettel,
Nagy Charlie
ügyvezető


Tisztelt Acélfullánk!
 
A Fällkniven F1 modellt választottam, sok jót halottam róla. Köszönöm szépen a gyors kiszolgálást, nem is számítottam rá, hogy 4 napon belül megkapom a terméket. Ahogy egyeztettük, a futár munkaidőben pontosan érkezett.  Kicsit aggódtam, mert az interneten és a gyáró oldalán is figyelmeztések vannak a termék hamisításáról. Mindjárt átvételnél ellenőriztem is a megkükönböztető jegyeket, és megnyugodva vettem át a terméket, amelyet a hétvégén már használtam is, teljes megelégedésemre.
Az áruházukra az interneten bukkantam, és a vásárlói vélemények meggyőztek, hogy érdemes itt rendelnem. Én sem csalódtam, nyugodtan ajánlom mindenkinek a WEB-áruházat.
 
Köszönöm szépen még egyszer,
üdvözlettel
Megyeri Sándor

Raistlin75 üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk Csapata,

Egy Maxpedition Thermite Versipack /khaki/ táska nagyon boldog tulajdonosa vagyok a termékről csak annyit, hogy remek minőség, használhatóság /sok zseb, remekül pakolható és rendszerezhetőek a benne elhelyezett dolgok/.
Köszönettel adózók a hölgynek, aki nagyon rugalmasan és segítőkészen állt a kérésemhez. Történt ugyanis, hogy a táskát vasárnap megrendeltem, hétfőn telefonáltam, azzal a kéréssel, hogy amennyiben lehetséges szerdán, legkésőbb kapjam meg a terméket, mert elutazok, erre azt az ajánlatót kaptam hogy még aznap postázzák és kedden átvehetem.
Még 1x nagyon köszönöm a remek hozzáállást. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Önöket választom.

Üdvözlettel:
K. Zsolt


Tisztelt Acélfullánk.

Köszönöm a kedves és gyors kiszolgálást. A Kershaw cryo 2 kést választottam, amivel elégedett vagyok, a szállítás is gyors volt. Voltak kérdéseim, amelyeket gyorsan és kedvesen megválaszoltak.

Schmidt Sebastian
--------------------------------------------------------

(Mi volt a legfontosabb szempont, amikor eldöntötte, hogy ezt a terméket veszi meg és miért minket választott.)

Kifejezetten ezt a tollat (INCA golyóstoll) kerestem, mivel korábban is bevált igényes ajándékként partnereink részére, akik azóta is emlegetik, hogy ilyet kaptak tőlünk.
Korábban is vásároltunk a termékből önöktől, és most is ezt tettük, illetve a korábban vásárolt tollakhoz tollbetétre is szükségünk volt. Örömmel tapasztaltam, hogy a termék akciós webáruházukban.

Tisztelettel
--
Ruzsics László


 

Nem tudnék rosszat írni. Nem csak a kedvezmény miatt írom ezt, tényleg példás a webáruház működése. Láthatóak a raktáron lévő termékek, ebből választva biztos a gyors kiszállítás.
A telefonos egyeztetés a rendelés kiküldése előtt külön megnyugtató, kiszámítható a termék érkezése. Példát vehetne sok-sok webáruház... A termékek minősége kifogástalan, nem kell aggódni az eredetiségüket illetően. 
 
Tisztelettel

 
Pál Péter


 Kedves Acélfullánk!

 Ezúton küldöm visszajelzésemet az Önöktől rendelt késpengéről, kézvédőről és markolatvégről.
 
Az Önök áruházára a google segítségével találtam és rendkívül jól összeállítottnak ítélem meg. Minden a késkészítéshez szükséges kiegészítőt megtaláltam rajta, illetve fontos szempont volt számomra, hogy még a megrendelésem előtt kaptam Önöktől e-mail-ben szakmai útmutatást.
 

A rendelt termékeket a mai napon sikerült átvennem, némi meglepetés volt számomra, hogy a kézvédő sárga, a markolatvég inkább vörösréz, ezt a fényképen nem vettem észre, ezt esetleg megfontolásra javasolom, hogy jobban felhívják az ilyen különbségekre a figyelmet.
Hangsúlyoznám, hogy ez mindössze apróság, összességében a megérkezett termékek minőségével maximálisan elégedett vagyok, alig várom, hogy nekiláthassak első késem elkészítéséhez.
 

 

Üdvözlettel: Éliás Csaba


Horváth Lajos üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A Maxpedition termékek nagyon praktikus és tartós kialakításúak.


 
Nekem is jólesett, hogy Önök is megtiszteltek ezzel az e-maillel.
Nagy örömömre szolgál, hogy Önökre akadtam ezen a világhálón, mert olyan ritka az, hogy az ember érdeklődési profiljával egyezzen egy online bolt kínálata, pláne, ha magyar. Önök ilyenek. Egyébként sok jót hallottam már az Acélfullánkról, azt is megmondom, hogy honnan: a Késportálról, ahol elő szoktam fordulni, éspedig azóta, hogy ez a késgyűjtés, meg -fabrikálás egy kicsit a hobbimmá, érdeklődési területeim egyikévé vált.
Szeretem a késeket. Méghozzá szeretem a szép, és jó késeket. Én is hittel vallom, hogy kell egy kés. Méghozzá egy JÓ kés.
Jó legyen az anyaga, jó a formája, acélja és a markolata. Jó legyen ránézni, fogni és használni. Míves legyen, gondosan megtervezett és kivitelezett...
Ehhez segít hozzá az Önök csapata. Látszik, hogy Önök is szeretik ezt, amit csinálnak, biztosan szeretik a késeket is, mert jó kis késeket válogattak ki, amelyek kaphatók az oldalon. És az a legjobb, hogy szeretnének a magamfajtának segíteni is, aki már eljutott addig a szándékig, hogy nekifogjon egy maga-csinálta kés összerakásának. Ezen a portálon minden segítség, anyag, szakértelem megvan hozzá.
 
Hát ezért választottam Önöket...
 
Tisztelettel, és késtársi üdvözlettel:
 
Kanyó János

 
Azért választottam ezt a terméket mert sok jót hallottam erről a késről. Valamint láttam a magyar bushcraft szövetség által "Papica" videóját a kés bemutatásáról. Felkeltette az érdeklődésemet és megfelelt az igényeimnek olcsóságával és jó minőségével. Igényeimnek is teljesen megfelel túrázáshoz és kezdő bushcraft-ozóként is.
Azért választottam önöket mert jókat hallottam a weboldalról, megtalálható volt önöknél ez a termék is és megfelelő árban biztosítják termékeiket. Külön köszönet a gyors szállításért.

Üdvözlettel : Herczeg Zoltán

Tisztelt Címzett!
Két ízben vásároltam Önöktől, mindkét esetben megelégedésemre. A kiszolgálás, az ügyintézés udvarias és gyors volt. A megadott időn belül megkaptam az árukat, amelyek a leírásuknak megfelelően jól használhatóak. Eddig meghibásodás nem fordult elő. Köszönöm.
A jövőben is szándékozom vásárolni Önöktől.

Üdvözlettel: Fenyvesi János


Ledneczki György üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A megrendelt termékeket rendben hiánytalanul, minőségi állapotban kaptam kézhez. Az áruházzal a kommunikáció megfelelő volt, szívesen ajánlom mindenkinek a cég termékeit.Legközelebb is itt fogom megrendelni a szükséges eszközöket. Sokat túrázunk ezért van szükségem különböző túlélő eszközökre.
               Tisztelettel,  Ledneczki György


Tisztelt, Acélfullánk!

 
Örömömre szolgált, hogy Önökkel köthettem üzletet.
Kiváló termékeket kaptam. Rugalmas kiszolgálásban és kapcsolattartásban volt részem. Megfelelő szállítási körülményeket nyújtottak.
 
További eredményes üzletkötéseket kívánok!
 
Üdvözlettel: Cefi7

Kövesdi István / COMPELIT Bt. üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A megrendelést gyorsan és pontosan teljesítették. A vásárolt termékek ára, más forrássokkal összehasonlítva, a legkedvezőbb volt. A Lansky fenőkő szett és  a kiegésztő ultra finom kerámia élező is nagyszerűen bevállt.

Köszönjük.


 

Tóth Mihály üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk Csapat !
Ismét nagy meg elégedetségemre hihetetlen rövid időn belül a
LANSKY BLADE MEDIC kés-tőr élezőt a mai napon meg kaptam.
Ez az univerzális élezőt csak önök áruházában találtam meg.
Már régóta vágytam egy ilyen kisméretü négy fukciós szerszámra
amit még zsebben is tudok hordani.Több kés-tőr webáruházat isme-
rek a neten,de  ugy korábban -szintén-önöknél vásárólt COLT Skinner vadászkés ugy árban és kidolgozásban önöknél találtam meg. Dicséretes a kapcsolattartásuk és a gyors termék feladásuk.
Ezért én kalapot emelek önök elött. Köszönöm a kedvezményre jogosult kupont. Ha netán fogamra akad még valami jelentkezem önöknél. Webáruházuk kínálatát rendszeresen figyelemmel kísérem.
További munkájukhoz sok sikert kívánok.
üdv: Tóth Mihály


 Tisztelt Acélfullánk Csapata!

 
Tökéletesen meg voltam elégedve mindennel. A vásárolt termékek a megbeszéltek szerint érkeztek, nem kellett sokat várnom, pedig az ünnepek után rendeltem, így nem is számítottam ilyen gyorsaságra. A vásárolt termékeket ajándéknak szántam és tökéletesnek is bizonyultak. Nagy volt az öröm :). Az árakkal is elégedett voltam, mivel a vásárlás előtt igyekeztem tájékozódni, hogy mi mennyibe kerül. Az Acélfullánknál voltak a legjobb árban a termékek. 
 
Munkájukhoz további jó egészséget kívánok!
 
Üdvözlettel: 
Turi Dominika

Horváth Ferenc üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Lansky Bladmedic Sharpenert vásároltam.
Nagyon meg vagyok elégedve vele! Gondoltam, hogy jó, de álmomban sem, hogy ennyire gyorsan és könnyedén élez! Hétvégén Anyósoméknál pillanatok alatt megéleztem az összes konyha kését:-). Jó pont nekem:-). így jó pont nektek is. Veszek a haveroknak is.
A szolgáltatással minden ok, legfeljebb annyi, hogy jó lenne személyes átvétel is, mert ez a futárosdi nekem annyira nem jön be.
Üdv
Feri

Értékelés

A vásárlással minden rendben ment, gyors és pontos volt a csomag kezelése.Azért az önök árúházát választottam mert sok termék van ami csak önöknél kapható, és az áruk is megfelelő.Fogok még vásárolni önöktől. köszönöm Czakó imre

 
Tisztelt Acélfullánk Csapata!
Nagyon örülök a felajánlott 5% kedvezménynek.
Csak pozitívan tudok nyilatkozni, a megrendelt kést már másfél nap múlva meg is kaptam, amit már régóta szerettem volna a késgyűjteményemben tudni. Tetszett, hogy a kiszállítás időpontjáról is egyeztettek velem. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban is vásárlójuk leszek, és barátaimnak is ajánlani fogom Önöket.
Üdvözlettel: Radek Norbert 

 
 Miért választottam önöket?....

A személyes találkozás (FEHOVA-án) pozitív benyomást keltett.
Nagy választékkal rendelkeznek,
sok termék csak önöknél található meg,
az áraik hazai viszonylatban jók, azaz piacképesek,
a telefonos ügyfélszolgálat segítőkész,
az ígért szállítási határidőt betartották,
a szállítás gyors és pontos.
A leszállított árú az, amit a webárúházban reklámoznak.

Üdv:

Nagy Ákos

Üdvözletem, megkaptam az e-mailt, és úgy döntöttem írok egy véleményt. Meg vagyok elégedve a késemmel amit önöknél vásároltam, továbbá a weboldaluk is nagyon tetszik. Remekül átlátható, letisztult, és informatív. Mikor kiválasztottam a kést több szempontot is figyelembe vettem. Elsőként talán azt hogy rozsdamentes acél pengével rendelkezzen, továbbá pedig azt, hogy esztétikailag kifogástalan legyen. Jelenleg épp vadásznak tanulok, tehát egy jó vadászkés elengedhetetlen lesz majd a munkám elvégzéséhez. A kés kedvező ára már csak "hab volt a tortán". Köszönöm a gyors, és átlátható rendelést.
-Major Tamás

 
 
Tisztelt Acélfullánk!
Sok jót hallottam az oldalról ezért gyakran látogatom mikor láttam hogy olyan áron van a táska amit keresek hogy az a többi vetélytársat lekörözi nagyon megörültem és hálás voltam az akcióért. Segítőkész és kedves volt a kolléga akivel telefonon beszéltem. A jövőben is bizalommal fogok a céghez fordulni mikor kiegészítőket vásárolok a táskámhoz. 
Tisztelettel:
Édes Dávid

Fullgarden üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Gyors ügyintézés és csomagküldés. A kések nagyon jól néznek ki élőben is, most éleztetem őket.

A vásárlással minden rendben ment, gyors és pontos volt a csomag kezelése.Azért az önök árúházát választottam mert sok termék van ami csak önöknél kapható, és az áruk is megfelelő.Fogok még vásárolni önöktől. köszönöm Czakó imre

 
Kocsis Tamás üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon pozitiv a véleményem a megvásárolt termékekről és az áruházról is.

 
Tisztelt Acélfullánk!
 
Az általam kiválasztott kést elég nehéz Magyarországon beszerezni és mivel a honlapjukon nagyon jó áron találtam rá, ezért egyértelmű volt, hogy Önöktől rendelem meg.
Teljes mértékben elégedett vagyok a kapcsolattartással, a kiszállítás gyorsaságával és magával a termékkel is. Nyugodt szívvel ajánlom Önöket mindenkinek!
 
Üdvözlettel, Zsíros Gábor

Tisztelt Acélfullánk,

megkaptam a rendelt Ka-bar kést (rendelési szám 3956). Köszönöm, s lenyűgözött a profizmusuk és a gyorsaságuk. Elmentettem a honlapjukat és ha legközelebb valami hasonlóra lesz szükségem csak Önöktől fogok rendelni. 
 
Üdvözlettel
 Hárs László

Tisztelt Acélfullánk!

A terméket melyet megvásároltam egy barátom ajánlott, azért vettem meg mert nagyon jó áron egy kiváló minőségű kést kap az ember! Önöket is a barátom javaslatára választottam.
Önökkel kapcsolatban pedig csupán annyit tudok elmondani, hogy egy professzionális cég. Örülök, hogy önöktől vásároltam. Biztos vagyok benne, hogy mostantól bármit vásárolok, ha önöknél kapható biztosan önöktől vásárolom meg.
Maximálisa elégedett voltam. Sok helyen vásároltam már interneten vagy boltban ekkora odafigyelést és profizmust meg sehol nem tapasztaltam.
Nagyon köszönöm és csak annyit tudok mondani, hogy csak így tovább.

Tisztelettel:
Székelyhidi Gábor


Tisztelt Acélfullánk Csapat!


A vásárolt termék minden tekintetben megfelel a várakozásaimnak, azt kaptam amire számítottam, és az Önök boltjában nagyon kedvező áron tudtam megvásárolni. A csomagolása, szállítása és a szállítási időpont egyeztetése mindenképpen pozitívum. Mindenképpen öröm volt a vásárlás.

Tisztelettel és köszönettel: Hadzsega Dániel


csoki33 üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Sziasztok!Mint visszatérő vásárló csak megint jó véleményem van.Gyors,pontos és azt kaptam amit rendeltem.Üdv


Németh Roland üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Gyors , korrekt tájékoztatás. A kiszállíttás is hamar megtörtént.A termékkel is nagyon meg vagyok elégedve. Minden bizonnyal fogok még innen rendelni.


gbotond üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

"Mi volt a legfontosabb szempont, amikor eldöntötte, hogy ezt a terméket veszi meg és miért minket választott."

Tartós legyen és megfelelő méretű.
Két cég forgalmazta, önöknél volt olcsóbb.


Gulyás Róbert üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A kiválasztás: sokoldalú profi weblap, jó minőségű termékek.
Egyszerű, gyors rendelés.
Gyors, korrekt ügyintézés és szállítás.
Biztosan fogok még itt vásárolni.
Köszönöm.


 

Borzas520 üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maximálisan elégedett vagyok!Kommunikáció nagyon jó!


Valkóné Papp Éva üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Még karácsony előtt fordultam az ügyfélszolgálathoz egy speciális fokos rendelése ügyében. Akkor ugyan nem vásároltam, de rendkívül hasznos tanácsokat kaptam Palaczki Gábortól, amit még egyszer köszönök. Idén egy multi-tool eszközt vettem a férjemnek, mert tudtam, hogy megbízható az on-line bolt és csak olyan márkát forgalmaz, amely valóban minőséget képvisel. Ha ilyen típusú terméket keresek, csak Önöket választom.


A terméket a Construma kiállításán láttam. Az élet úgy hozta hogy már hazafelé menet szükség lett volna rá./Hütőfolyadék csö kidörzsölédés. / Gyors rendelés, 3napos szállítás majd eredményes javítás. Köszi mindent !
Üdvözlettel: Tarjányi József


Borzas520 üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maximálisan elégedett vagyok!A termék a megbeszéltek szerint ídőben sértetlenül megérkezett.


Kedves Acélfullánk Csapata!

Az általam rendelt Buck Bantam BLW kés gyorsan, hiánytalanul és kedvező áron megérkezett. Teljes mértékben elégedett vagyok!

Köszönettel: Heil Olivér


 

Takács István üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A megrendelt termékek ( Maxpedition Typhoon + apróságok ) 3 napon belül megérkeztek! Az átvétel is gyorsan és zökkenőmentesen történt, annak ellenére, hogy a futárszolgálatokkal ezidáig nem volt szerencsém. Azóta a hátizsákot rendszeresen használom elég szélsőséges körülmények között, eddig nem csalódtam benne! Biztos, hogy fogok még vásárolni Önöktől... 


Bándli Gyula üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Régóta vágytam egy ENZO Trapper v Camper késre, O1 anyagból. De sokalltam az árát 20e. Amint megláttam féláron önöknél megrendeltem. Mivel a Trapper volt leárazva gondoltam veszek egy nagyobb kést is ezért vásároltam egy Lauri Lapplander késpengét is önöknél, mivel jó az ára. Egy UCO lápmát is szerettem volna de féltem h eltörik az üveg a szállítás közben, ezért megörültem, hogy itthon is lehet kapni önöknél. A készlethiányról a megrendelés után azonnal értesítettek és nagyon kedvesek voltak. Már csak várnom kell rá, ami nem akkora gond.


Tisztelt Acélfullánk Csapata!
Köszönöm a pontos és gyors kiszolgálást. Önökere esett a választásom, mert a megvásárolni tervezett termék Önöknél volt kapható. A megrendelést követően pontos értesítést kaptam a rendelés státusáról (minden változásról). Felhívtak és egyeztettünk a termék átvételéről.  Pontos, gyors kiszolgálás, maximálisan elégedett vagyok a kiszolgálással. Máskor is itt vásárolok.
Üdvözlettel: Bandula Mihály

Stemmer Tamás üzenetet küldött

Korrekt árak, korrekt kiszolgálás, minden rendben ment a vásárláskor.


Dobosné Papp Anita üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Az Acélfullánk webáruháza ismert és elismert azok körèben, akiket érdekel ez a téma. Ezért döntöttem amelett, hogy Önöktől rendelek terméket. A vásárlással kapcsol atos tapasztalataim is teljesen pozitìvak. Rendszeres kapcsolattartás a rendelés állapotáról, gyors és pontos szállítás, kiváló minőségű termék, amelyekkel nagy örömöt sikerült szereznem. Ez úton is köszöm a munkájukat!


Tisztelt Cím!

 
A mindenkori jó szerszám, ezen belül is a jó kés szerelmese vagyok.
A természetes anyagokat mindennél fontosabbnak tartom.
Tisztelem a finom kézműves "míves" munkát.
Árukínálatuk minden igénynek megfelel a kések szerelmeseinek
 
Üdv
--
géel
Először is, mégegyszer köszönöm a termékeket.
Azért választottam az önök oldalát, mert egyszerű és nagyon precíz. Minőségi termékek, széles választék, profi szakmai hozzáállás.
 A szállítás is profi volt. Állandó értesítés, folyamatos kapcsolat.
 A jövőben is csak önöket választom.
 SIMON János.

 
Tisztelt Acélfullánk Csapat!
 
A Falkniven gyémántporos fenőköve ár-érték arányban a legjobb választás úgy gondolom.Mivel egy Strider SNG boldog tulajdonosa vagyok pár éve,ezért sima fenőkő nem igazán jöhet szóba nálam.A Spyderco élezőmet(szintén gyémánt "kővel" )pedig meguntam magammal cipelni.
Önöket egy barátom ajánlott jó szívvel!
 
Boldog ünnepeket kívánok!
 
Üdvözlettel:Lipóth Ferenc

oviktor üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A megrendelt terméket gyorsan, pontosan, a vállalt paramétereknek megfelelően szállították le. Maximálisan elégedett voltam.


 Kajtár Ferenc üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Hogy,miért ezt az áruházat választottam? Megragadott a könnyen áttekinhető széles választék,amelyben nem csak "modern",hanem a konzervativnak mondott termékek is barátságos áron kaphatóak.Üdv KAFE


Kedves Acélfullánk
 
A rendelés után kaptam egy levelet amiben azt kérték röviden foglaljam össze miért önöket választottam 
 
1. Maxpedition hátizsákot nem nagyon találtam máshol
2. Ebay-en rendelve elhanyagolható lett volna az ár különbség, hogy úgy tartottam inkább kapjam meg korábban 
2.5 ez csak a rendelés után derült ki számomra de nagyon szimpatikus volt a rugalmas ügyintézés 
 
Egy aprócska negatívumot tudnék csak megemlíteni az pedig az elérhető színek a hátizsáknál amit rendeltem. Feltételezem hogy kérésre beszerezhető lett volna de igazándiból nem számít túlságosan ezért nem is kívántam vele bajlódni. 
 
Nagyjából ez lett volna a véleményem, remélem használható amit írtam. 
 
Üdvözlettel Putz Zsolt 

Tisztelt Acélfullánk!

A machetét elsősorban azért választottam, mert szükség van rá és jónak tűnt ár/érték viszonylatban, Önöket pedig most azért választottam, mert a Google az Acélfullánkot dobta ki a keresésre.
Egyébként a machete pengéje szépen vág, nagyon éles, azzal tökéletesen meg vagyok elégedve, viszont a nyele nem túl ergonómikus, nincs tökéletesen kiegyensúlyozva, így némileg kényelmetlen a fogása. A cégükkel, a kiszállítással, a gyorsaságukkal viszont nagyon meg vagyok elégedve, örülök, hogy megtaláltam Önöket és adott esetben ajánlani is fogom másnak is!

Üdvözlettel,
"Egy elégedett vásárló"Zimmermann Árpád üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon megvagyok elégedve a megrendelt késsel amit az önök oldalán is megtaláltam,legkedvezőbb áron mint azt bármelyik más oldalon láttam!(spyderco tenacious)Megrendelést követően 2 nap múlva már a kezemben is tarthattam eme remek darabot!A kés kiváló,az ügyfélszolgálat mindenben azonnal a rendelkezésre áll,végtelenül kedvesek  és segítőkészek,mindenkinek ajánlani tudom csak!Tisztelt  Acélfullánk  Csapat!
Az általam Önöktől rendelt Mora 2000 kés,BCB tűzgyújtó lapokat és a BCB elsősegély csomagot rendben megkaptam 2013.10.29-én!A termékekkel teljesen elégedett vagyok!
Azért választottam Önöket,mert viszonylag kedvező árakkal találkoztam.Na meg nagyszerű dolgokat találtam!
Az ügyfélszolgálatnak külön köszönettel tartozom a rugalmas hozzáállásért a rendelés felvételekor!
Bízom benne,hogy egy hosszútávú  kapcsolat kezdődött el!
Tisztelettel:Gáthy István

 
Tisztelt Cím!
 
Vásárláskor fontos szempont volt az ár. Több oldalt is megnéztem az adott kés kapcsán de Önöknél volt a legkedvezőbb a termék ára. Mivel alacsony árkategóriájú termékről volt szó, fontos volt a szállítás költsége is, ez is kedvező volt számomra webshopukban.
A kést időben megkaptam, korrekt volt a szállítás részleteit tartalmazó ügyfélszolgálati levél is, illetve maga a szállítás is. A termék szuper, hála Önöknek nagyon jó vásárt csináltam! :)
 
Üdv

Kulcsár János
 
Üdvözlöm
Igen szeretném igényelni a kupont hogyha esetleg rendelnék valamit a KA_BAR short nevű kést azért néztem ki magamnak mert egy különleges darab és csak Maguknál lehet ebből a minőségi késből biztonságosan rendelni az összes magyarországi késsel kapcsolatos oldalakon az accélfullánk.hu a legmegbízhatóbb és legjobb ajánlatot felmutató vállalkozás
remélem még a jövőben sikerül rendelnem
Üdvözlettel: Lovász János

Tisztelt Acélfullánk csapat!

 
Vásárlás előtt még nem ismertem sem a cégüket, sem pedig a termékeiket. Volt egy konkrét elképzelésem mait kerestem, amit az önök oldalán kedvező ár ellenében meg is találtam. A Google böngésző adta ki az önök weblap elérhetőségét is. Mind a termékkel és a vásárlás lebonyolításának menetével teljesen elégedett vagyok és a későbbiekben is nézni fogom a kínálatukat.
Tisztelettel: Kincses Gergely
 
Tisztelt Csapat!
Nagy örömömre szolgál, hogy leírhatom, megoszthatom Veletek kendőzetlen véleményem a honlapról, a rendelés menetéről, illetve a rendelt anyagokról. Előre bocsátom, nem leszek kíméletes!
Váratlanul ért, hogy kíváncsiak vagytok a tapasztalataimra, számomra ez oly nagy örömöt jelent, hogy lányos zavaromban nem is tudom mit írjak. Itt tényleg számít a vásárló?
Ha most azt hiszitek, hogy csak az 5% kedvezményért töröm magam, akkor tévedtek. Nekem is érdekem, hogy fejlődjetek, hibáitokat kijavítsátok, s így egy még jobban működő oldalt tudjatok kreálni. ...
Dehogy, csak az 5% miatt írok.
Induljunk ki a kályhától, pontosabban az alapanyagoktól, merthogy engem szinte csak azok érdekelnek. Mivel az ikrek havában születtem, kreatív vagyok, jobb szeretem azt a kést magam összerakni, s így már az eszmei értéke felbecsülhetetlenné válik.
Nagy boldogságot jelent számomra, hogy csak jó cuccokat találok a lapotokon, mint a pengék, mint a markolatanyagok terén, de ami még nagyobb örömöt jelent, az a termékek árai. Megéri ez nektek?
De most ejtsünk pár szót a rendelésről, a varázserejű bökés, azaz a megrendelem klikk után három perccel később felhívott egy kedves női hang. Közölte, örül a megtiszteltetésnek, hogy benneteket választottalak, s másnap hoznák az árút.
Másnap???
Döbbenetemből felocsúdva nyugtáztam, hogy nem Pató Pál úrral volt szerencsém csevegni. Úgy is történt, ahogyan a hölgy megjósolta, sőt ha egészen pontos akarok lenni, a megrendelésem után 20 órával később a kezemben tartottam a cuccot, pedig picinyke országunk másik felében élek.
Összegezve:
A szolgáltatással maximálisan meg vagyok elégedve, de mégis lenne egy negatív észrevételem, illetve inkább úgy nevezném, teljesíthető kérésem. Teljesíthető!
Megtaláltam az Acélfullánkot a Facebook-on, láttam, hogy sajna már rég nem jártatok fent. Mert amit ott találtam, azt egy fenomenális ötletnek tartok. A késkészítő versenyről van szó.
Valahol azt olvastam (fogalmam sincs hol) hogy:
"... mert kell egy kés".
Kell, persze, nem is egy, jómagam 22 darab bicskával, tőrrel, késsel, vagy valamilyen bökő szerszámmal rendelkezem, amiből jó, ha hármat használok rendszeresen. De kell, kell, mert szép, mert jó, mert az orvosom szerint fanatikus vagyok. De ha nem használom, akkor minek? Na erre volna jó a Facebook-on a késkészítő verseny. Ahol a hozzám hasonló "fanatikus őrült" megmutathatná a nagyvilágnak, a termékeit, látná mások munkáját, ötleteit. Tuti biztos, hogy sok embernek megjönne az étvágya, s még több kést gyártana, hisz a jutalom is ösztönözné.
Hát ennyi, amit így hirtelen meg akartam Veletek osztani.
Üdvözlettel:
            Csaba

 
 Kedves Hölgyem, Uram!

Elégedett vagyok a megvásárolt termékkel. Amiért ezt a terméket választottam: praktikusnak tűnt (s az is), szerintem a minősége is jó és jó az ár-érték aránya is (gyakorlatilag pont ilyen eszközt kerestem, noha nem is tudtam, hogy ilyet keresek, csak amikor megláttam, akkor azonnal tudtam, hogy EZ AZ ami kell nekem, s végre meg van…J ). A vásárlás teljes folyamatával maximálisan elégedett vagyok (s nem is nagy értékben vásároltam…)! Már ajánlottam is az oldalukat ismerőseimnek. Sok klassz dolgot árusítnak szerintem!

Mindent köszönök!

Üdvözlettel,

Szombat Attila
Kovács Zoltán  üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

nagyon megvagyok elégedve az acélfullánk gyors,és profi szolgáltatásával.a kapcsolattartás,tájékoztatás kitűnő.
üdv:Zoltán.

Üdvözletem!
 
Maxpedition Remora Gearslinger táskát vettem Önöknél. Nagyon meg vagyok elégedve a táskával, kitűnő a minősége és a magyar webboltok közül csak két helyen fellelhető ez a márka. Önöknél nemcsak a választék nagyobb, de jóval olcsóbbak is. A táska akciós is volt,úgyhogy nem is volt kérdés a vétel. Aminek nagyon örülnék,hogy a Maxpedition termékekből sokkal nagyobb lenne a választék, főleg a kis kiegészítőkből és azonnal rendelhetőek lennének.
 
Károly

 
zenter üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Először vásároltam önöknél és azért választottam az áruházukat mert az országban máshol nem találtam a keresett terméket (MK1). a szállítási időnek 3nap volt megjelölve,ami meglepetésemre két nap lett végül:), amit egy telefonos egyeztetés előzött meg!a választott "fullánkkal" nagyon meg vagyok elégedve,a vevőorientált kiszolgálással szint úgy,ennek köszönhetően legközelebb is ha tehetem önöket választom!

Gesztelyi-Nagy András üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.
Gyorsan megkaptam a rendelt árukat és mind olyan minőség, amire számítottam. A max jumbot Önök forgalmazzák (talán) egyedüliként Magyarországon, ezért rendeltem innen.
Üdvözlettel:
Gesztelyi-Nagy András

Udv!
 
Eddig 2x rendeltem, minden korrekt volt . 
Azert rendeltem,mert mashol nem lattam ezeket a termekeket es a kinti arakhoz kepest is jo arak vannak
 
Udv
 
Vitar Z

Szabó Norbert üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk!
Azért választottam a "Fallkniven" A1-et mert Önöknél olcsóbb, meg a világ legjobb kése. A véleményem a rendelésről az, hogy nagyon rugalmasan lett kezelve, a legfőbb dolog, hogy nem hamisítvány mert vannak sajnos hamis A1-kések ami Kínai gyártmány. Lényeg a lények, hogy azt kaptam amit vártam.
Ezért köszönöm szépen Csillagos ötös.
Köszönettel: Szabó Norbert


2013.06.26. 19:01 keltezéssel, Pernesz István írta: Én önöknél 2 db. kést vásároltam. Egy Fallkniven A1-t, és egy Fallkniven F1-t. Mindkét kés gyönyörű, és tökésetes. A futárszolgálatra sem lehet egy rossz szavam, mert maximálisan készségesek, és kommunatívak voltak. Az árut pontosan, sérülésmentesen, és oda hozták, ahova megbeszéltük. Ha újra olyan dologra lesz szükségem, amit önöknél megkapok, akkor bíztosan önöket fogom választani. Mindenkinek köszönöm az együttműködést, és további jó munkát kívánok.


Hóbor Gábor üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Hibátlan,szép áru,gyors szállítás és segítőkész ügyfélszolgálat!Köszönöm.


Az acélfullánkra a termék megléte,ára,ismeröseim kedvezö véleménye miatt esett a választásom.Már a következö vásárláson töröm a fejem.
Üdv:Somogyi Zoltán


Tisztelt Acélfullánk!

Legutóbbi termék amit rendeltem egy Maxpedition mini pocket organizer. Ez már a 3 táska amit rendeltem. Rendkívül meg vagyok elégedve vele, akárcsak a spyderco késekkel. Rugalmas ügyintézés, gyors kiszállítás.

Továbbra is partnerük maradok.

Szalánczi Szabolcs


 Üdvözlöm Önöket! Egy Lansky élező készletet rendeltem Önöktől,amely maximálisan megfelelt elvárásaimnak.Használata könnyen megtanulható és jól alkalmazható. Azért választottam az Önök üzletét mert ezt a terméket a versenytársakhoz képest messze a legkedvezőbb áron kínálták és az ügyintézés gyors és pontos.  T:Horváth János


 Orosz Gergely üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.  
Köszönöm, rendben megkaptam a pénztárcát, amit rendeltem. Nagyon tetszett már elsőre a csomagolás, ez a felbontásbiztos matrica!! Valamint a több hónap levelezés, amit kolléganőjükkel folytattam le! Nagyon türelmes és segítőkész volt velem!
A termékkel kapcsolatban: teszteltem vízálósságra, amit a gyártó írt. A fő oldala egyáltalán nem vízáteresztő. Ahol be lehetne valami igazolványt tenni, ott megtartja a vizet (egy darabig). Én persze ezt folyó víz alatt teszteltem, nem esőben! A tépőzár elsőre nagyon erős és egy kicsit zavaróan erős, de talán később enged, de nem annyira, hogy gyenge legyen! A súlya nagyon könnyű, vélhetően a felhasznált anyagok miatt! Előtte egy Spec Ops T.H.E. Wallet-et használtam. Utána nagyon nagy előre lépés, főleg súlyban és méretben! Nem csalódtam benne. Azt kaptam amire számítottam. Pár hónap használat után tudok többet mondani a termékről!
Üdvözlettel Orosz Gergely

Tisztelt Címzett!  Régóta figyelemmel kísérem az oldalt, a kínálatot, az akciókat. Mikor eldöntöttem, hogy veszek egy pengét, amit nyéllel magam látok el, több oldalon is nézelődtem, és találtam megfelelő darabokat. Az Önök kínálata volt a legnagyobb, az árak is korrektek, de igazából az az apróság döntött Önök mellett, hogy a kiválasztott pengéhez nyomban ajánlott a program hozzá való ujjvédőt, és egyéb alkaltrészeket. Nem is csalódtam, a kiszállítás gyors volt, a termék pedig pont olyan, mint amilyennek hirdették. Negatívum egy sem jut eszembe. Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményemet.  Üdvözlettel: Szabó Gábor

Nedvig Bendegúz üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Üdv,

Azért vásároltam itt, mert csak ezt a boltot ismerem ebben a kategóriában. Kedves az ügyfélszolgálat. Csak jó élményem van.

Tisztelt Acélfullánk!

Legutóbbi választásom egy Maxpedition thermite versipack-re esett. Ez már a sokadik termék amit önöktől vásároltam. A sog tomahawk valamint a spyderco kés is szintén nagyszerű eszköz. Az árakkal valamint a gyors szállítással maximálisan elégedett vagyok. Továbbra is partnerük maradok.

Szalánczi Szabolcs


 
Kustor István üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Kiváló minőségű és a konkurenciákhoz képest nagyon kedvező árú élezőt kaptam kézhez. A biztonságos csomagolási kérésemnek is eleget tettek, úgyhogy nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal!

 
Oláh Zoltán üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Egyszerűen máshol nem is található egy csomó termék ami a kínálatukban szerepel!
Egy csomó terméket még külföldről is csak drágábban lehet elérni!
(pl.:G-10-es markolatanyag!)

Az önöknél vásárolt termék az Acálfullánknál volt a legkedvezőbb áron, valamint a díjtalan kiszállítás végett választottam Önöket!
A Kabar tőr pedig a leírtaknak megfelelően van elkészítve.
Az előzetes érdeklődésemre készségesen és gyorsan válaszoltak
Üdvözlettel: Németi Tibor

Bobják Balázs üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Üdv. 100%-ban megvoltam elégedve az egész rendeléssel. Gyors, és megbízható.


T. Cím!

Felhívásukra az alábbi véleményt adom:
Választásom Önökre az ár miatt esett, messze itt volt a legkedvezőbb a Leatherman Charge ára.
Az ügyintézéssel is maximálisan elégedett voltam.

Üdvözlettel:
Ángyán Gergely


Azért választottam az Acélfullánkot, mert már nem először rendelek tőlük és mindig 100%-osan meg voltam elégedve a kiszolgálással mind a termékekkel.
A vevőszolgálat, a kiszolgálás mind mind nagyon rugalmas és segítőkészek, akármilyen kérdésem volt gyorsan válaszoltak rá, és ha volt valami probléma esetleg kérés segítettek megoldani.
Szóval teljes mértékben csak ajánlani tudom mindenkinek a webshop-ot, mert meg vagyok velük elégedve minden téren.
Tisztelettel:
Albert László


Kustor István üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon elégedett vagyok a cég szolgáltatásával. Egy minőségi és nagyszerű terméket kaptam kedvező áron, amit máshol nem érhettem volna el!
Annak az igénynek is eleget tesznek, ha a kedvezőbb árú postai kézbesítést választaná a vevő, amit nagyon jó dolognak tartok!
Ha tehetem, legközelebb is náluk vásárolok!


Tisztelt "Acélfullánk" Csapat!

Most először vásároltam Önöktől, és nagyon meg voltam elégedve, mind a termékkel, mind a kiszolgálással, és különösen a kommunikációval.
Két fontos szempont volt a kiválasztásban.
Az egyik, hogy Önök forgalmazzák az általam keresett márkát (Maxpedition), és az adott termék árát is megfelelőnek találtam az külföldi internetes árak viszonylatában.

Köszönöm.
Üdvözlettel: Hideg Gyula Tamás


Tisztelt Acélfullánk!

Eddig vásároltam önöknél egy Sog tactical tomahawk-ot valamint egy Spyderco tenacious kést és egy Maxpedition táskát. Mindhárom termékkel valamint az önök webáruházával maximálisan meg vagyok elégedve. Továbbra is ügyfelük maradok.

Tisztelettel: Szalánczi Szabolcs

 
 
Tisztelt Acélfullánk!
 
Az ok, amiért Önöktől rendeltem meg a Spyderco Military kést, rendkívül prózai: a legkedvezőbb magyarországi ár. Ugyanakkor a nagyon gyors csomagküldés (vasárnap éjszaka adtam le online a megrendelést és kedden a kezemben volt a kés), valamint az ügyfélszolgálatos hölgy(ek) kedves, rugalmas, vevőcentrikus hozzáállása miatt a jövőbeni vásárlásaim során nem csak az árai miatt fogom az Acélfullánkot választani. Pozitívumként említeném még meg a jól felépített, átlátható honlapot, és a 25 ezer Ft feletti rendelés ingyenes csomagküldését. (Zárójelben teszem csak hozzá, hogy a Militaryval maradéktalanul elégedett vagyok; egyszerűen tökéletes. És borotvaéles.)
 
Üdvözlettel: Kéri Péter

 
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A "KALIBER" magazin egy régebbi számában olvastam, a most megvásárolt SPYDERCO SAGE2 kés bemutatását. Már akkor eldöntöttem, hogy megszerzem magamnak! Mivel székesfehérváron lakom, a személyes vásárlás kicsit nehézkes.
Több webáruház ajánlatát összehasonlítottam, és az önöké volt a legkedvezőbb! /ár + szállítás/
A késben nem csalódtam, és az ügyintézéssel is messzemenőkig elégedett vagyok!
Üdvözlettel:
Nagy Tibor
Székesfehérvár

Lansky fenőkő szett - Deluxe Diamond System (LS15)

A terméket a neten olvasott magyar és angol nyelvű értékelések pozitív csengése miatt választottam.
(rövid használat után elégedett vagyok vele)
Nem sok webáruház foglalkozott az árusításával, a döntő szempont, mint a legtöbb esetben az ár volt.
A kiszállítás probléma menetesen zajlott.


Köszönettel:

Gál Barna


 
Kedves Acélfullánk!
Nagyon meg vagyok elégedve az áruval is, valamint ügyfélszolgálatukkal is.
Azért választottam Önöket, mert a legkedvezőbb árajánlatot biztosították. 
Üdvözlettel
Szentpáli Áron 

 Tisztelt Cég! Elsősorban a kedvező ár miatt választottam a céget. Külön elismerést érdemel, hogy másnapra meg is kaptam a terméket, amivel nagyon elégedett vagyok, ahogy a cég szolgáltatásaival is. További sikereket kivánva: Krassonitz Zsolt


Tisztelt Cím!

Épp' tegnap kaptam meg az Önöktől vásárolt Fallkniven F1-es kést...

Szerettem volna egy sokoldalúan használhat minőségi eszközt vásárolni, ezért böngésztem a net-en (tesztek, összehasonlítások, eladók honlapjai...stb), ahol is erre a késre és Önökre esett a választásom. A kés meggyőzött, az Önök oldala pedig fölkeltette az érdeklődésem, mind formailag, mint tartalmilag. Növelte bizalmam a sok pozitív visszajelzés is - bevallom, ez döntött.
A korrekt partnerségnek (akár üzleti, akár más természetű) magától érthetően korrektségre kellene épülnie. De nem a mai világunkban, ahol ennek meglétét, sajnos, ki kell emelni!!! Valamikor éjjel küldtem el a megrendelésem, a reggeli órákban már kerestek is ezzel kapcsolatban, amikor mindent leegyeztettünk egy kedves, szolgálatkész Hölggyel, és - mit ad Isten! - a rá következő napon már a megbeszélt időben, gyönyörködhettem a termékben...
Örülök, hogy ezt a kést, és Önöket választottam, s teszem azt majd a jövőben is!

Üdvözlettel:

Fekete János


 

Pethő  Ferenc üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Sok jót hallottam és olvastam már erről az élezőről de csak megerősíteni tudom ezeket a véleményeket.A vásárlás gyorsan,zökkenőmentesen zajlott.A csomag az utalást követő 2 napon belül a kezemben volt.Csak ajánlani tudom az oldalt is és a terméket is!


Tisztelt Acélfullánk Csapat!

Én személy szerint "kés mániás" vagyok, nagyon szeretem, gyűjtöm és készítem is az igényes késeket. Ehhez azonban az kell, hogy a megfelelő alapanyagokból készíthessem el a remek műveket. Önöknél azt tapasztaltam, hogy megrendelésemet követően azonnal kapcsolatba léptek velem majd nagyjából 2 napon belül ki is szállították a termékeket. Külön pozitív észrevétel az is, hogy a vásárláshoz nem kellett regisztrálnom felesleges köröket futnom,hanem gördülékenyen, érthetően és egyszerűen zajlott a rendelés.
Eddigi tapasztalataim alapján csak pozitív visszacsatolást tudok adni Önöknek.

Köszönettel:
Sas Ferenc

 
Kedves Acélfullánkosok!
 
A legfontosabb szempont amiért a Tecnocut egykezes kést rendeltem, hogy egyből megtetszett a forma és a felhasznált anyagok, a kidolgozás minősége valamint a termékről olvasott információk, más oldalakon látott bemutatók.
Mindezek mellett a végső lökést a rendeléshez a kedevző ár-érték arány adta meg.
És mégegy amiért Tőletek rendeltem az az, hogy korábbi saját tapasztalatból tudtam, hogy a szerdán leadott rendelést hétvégére biztosan magamnál tudhatom.
Most is így lett. :)
Külön köszönet az Ügyfélszolgálatos Hölgy(ek)nek a futárral való egyeztetés terén!
 
Üdvözlettel:
Szőke Viktor

 

Deszát László üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Bozótvágót (Gerber BG - Parang Machete)rendeltem. Maximálisan meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel és a szolgáltatás minőségével . Rendelésem leadását követően a visszajelzés, illetve a kapcsolattartás és a kiszállítás lebonyolítása tökéletes volt.
Köszönöm.


Sály Csaba üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk csapata!
Egy ideje a kések rabja vagyok, mondhatni gyűjtöm őket! Viszonylag sok on-line késbolt széles skálájáról lehet választani, én  mégis Önök mellett döntöttem. Kifejezetten tetszett, hogy vevőorientáltak, rendelést követően már az első munkanap felvették velem a kapcsolatot, valamint a kapcsolattartás folyamatos volt, mindig tudtam épp milyen státuszban van a rendelésem.
Könnyítette a rendelésemet, hogy a vásárláshoz nem kellett külön regisztrálnom, fölösleges köröket futnom.
A kiválasztott termékről, pontos szakszerű értékelést, véleményt kaptam, ami nagyon sokat segített.
A csomagolás rendben volt akárcsak a kiszállítás.
Külön örömömre szolgál, hogy olyan kést is beszereztek ami nem szerepel a kínálatukban.
Azt hiszem negatívumot nem is tudnék mondani. :)
Úgy gondolom hű vásárlójuk maradok!


 

2013.01.17. 17:51 keltezéssel, Csaba Berkes írta:

Véletlenül keveredtem fel az acélfullánk oldalra és nagy élvezettel barangoltam végig a logikusan és áttekinthetően kialakított terméktáblázatot. A beszúrt videók külön jók és általuk a hálón más dolgokat is. A termékek ára a legtöbb esetben jó. Nem sokkal később rendeltem meg egy, majd még egy BCB terméket, amik ragyogóan be is váltak a használatban. Ez után "beküldtem" egy bajai ismerőst a Kft-hez, mert így megúsztam a szállítási költséget, ami szintén járható volt. Tetszik a rugalmasságuk. Jók a termékek, sok cucc hiánypótlónak is mondható. A szállítás gyors és pontos. Már kinéztem a következő cuccokat is, csak össze kell spórolni az árát.


2013.01.12. 8:41 keltezéssel, szikosz@gmail.com írta:

A terméket amit kerestem csak önöknél volt kapható/lansky
Az iPhone készülékemről küldve

 

Papp Zoltán üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Rendeléseim során észlelt tapasztalataim a céggel kapcsolatban, csak pozitívak. Első osztályú termékeket forgalmaznak. Kifogástalan minőségű árukat kaptam, a kiszállítás gyors és pontos volt. Minden esetben felhívott a mobilomon egy kedves kapcsolattartó hölgy, aki tájékoztatott a termék érkezésének idejéről és egyéb fontos tudnivalókról. Köszönöm! Nagyon profi csapat vagytok!

 
Üdvözlöm!
Régebben már volt egy ilyen késem csak sajnos eltört a pengéje.
De az alacsony ára mellett nagyon szerettem használni és tényleg kegyetlenül sokmindent kibírt szóval nyúztam rendesen.
És ezért döntöttem ugyanez a típus mellett mert a szívemhez nőtt ez a termék.
Azért választottam magukat mert nem ez volt az első rendelésem önöktől és mindegyiket igen korrekt módon és megbizhatóan kezelték.
Szóval maximálisan megvagyok elégedve önökkel, és ezért is rendeltem önöktől mert tudom hogy önök egy megbízható oldalt működtetnek.


További szép napot.
Albert László

Kedves Acélfullánk- Csapat!
 
 
Elsősorban a kedvező ár-érték miatt választottam Önöket, másrészt azért, mert több, számomra szükséges dolgot egy helyen meg tudtam rendelni. Ezúton szeretném megköszönni a remek minőségű termékeket, valamint az ügyfélszolgálatuk gyorsaságát, kedvességét, precízségét és mindenekelőtt a vásárlók problémáihoz való kifogástalan hozzáállásukat.
Kívánok rengeteg ügyfelet, jó munkát és eredményes évet!
 
 
Üdvözlettel: H.né Katalin, Pécs


Tisztelt cím!

Mind a megvásárolt termékkel (Lansky élezőkészlet), mind az ügyfélszolgálat segítőkészségével elégedett vagyok. A bolt választásánál az döntött, önök mellett, hogy a piacon ennél kedvezőbb árat nem találtam. A vásárolt eszköz pedig már nem volt ismeretlen számomra. A futárszolgálat is pontosan hibátlanul leszállította a csomagot. További jó munkát kívánok! Üdvözlettel, Kőszegi Gábor

Elégedett vagyok a termékekkel, amiket rendeltem. A szállítás pedig gyorsan megtörtént.


 Kedves Fontium Kft.

 
Nagyon megvagyok elégedve, az Önöknél vásárolt árukkal, párommal többször is rendeltünk már, de eddig minden árú teljesen rendben volt és azt kaptuk amire számítottunk.
Elsősorban ajándék vásárlásra szoktam én használni az oldalt a párom részére, illetve közösen szoktunk paracord köteleket rendelni Önöktől.
 
Köszönettel,
 
Koch Zsanett

Tisztelt Acélfullánk!

Először rendeltem Önöktől, és először rendeltem "ilyen jellegű" terméket!
Az adás-vétel gyorsan, precízen történt!
A rendelés utáni telefonhívást külön pozitív dolognak tartom! Gyors kiszállítás.

A termék igényes, elegáns, mutatós, a leírtaknak tökéletesen megfelelő!

Köszönöm szépen!

Tisztelettel:


K. Réka


laca4025 üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Csapat!
Nagyon jó újra és újra kellemesen csalódni, és a segítőkész hozzáállásuk illetve a gördülékeny kiszolgálás szinte példátlan. Maga a termék nagyon klassz, ami a minőségét illeti... szerintem még 30 év múlva is meglesz.
Köszönöm
Császár László


Orosz Sándor üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Helló!
Tetszett a feles akció,ezért rendeltem innen.
Üdv


 
Azért vásároltam önöknél, mert máshol ezt a terméket vagy nem lehetett kapni vagy sokkal drágábban.


Tisztelettel Hanák István

 
Tisztelt Acélfullánk csapat!
 
Már régóta nyomon követem honlapjukon megjelenő újdonságokat, és egyedülálló termékkínálatukat.
Nagyon hasznosnak találtam a feltöltött videókat pl  az etanol tűzgyújtó gélről szóló videó.
Azért választottam magukat mert nagyon jó árban kínálták az általam választott  termékeket (CRKT Hissatsu, Humvee kés lámpa szett, nato szélálló gyufa,)
A megvásárolt termékeket mindig úgy választom ki, hogy előtte utána nézek a termékek tulajdonságainak az interneten. Hasznosnak találom a youtube-ra feltöltött videókat pl a CRKT Hissatsu-ról.
Örömmel fogadtam felkérésük, és előre is köszönöm az 5% árengedményt.
Remélem a közeljövőben is megtartják alacsony áraikat, és szuper akcióikat.
 
Tisztelettel: Nagy Nándor

Üdvözletem!Tökéletesen elégedett voltam a szolgáltatással és természetesen a megrendelt termékkel is!Gyorsak és pontosak voltak!Kívánok sok sikert a további munkájukhoz!Ha szükségem lesz hasonló termékekre én biztosan Önöket választom!Tisztelettel:Fazekas Mónika


Tisztelt Acélfullánk Csapata!

Most rendeltem először Önöktől, és nagyon meg vagyok elégedve. Több webáruház kínálatát végignéztem, és Önöknél találtam rá arra a termékre (és olyan áron), ami nekem megfelelő volt. A weblap átlátható, egyértelmű és könnyen kezelhető, bő az áruválaszték és korrektek az árak. A termékkel (víztisztító tablettával) kapcsolatos előzetes - e-mailben történt - érdeklődésemre gyors és precíz választ kaptam, munkatársuk nagyon segítőkész volt. Tetszett a rugalmas (előre utalásos)fizetési lehetőség is. A vásárlás, szállítás aktuális státuszáról folyamatos tájékoztatást kaptam.
A kiszolgálás minőségén is lemérhető, hogy Önöknél fontos a vásárló.

Köszönöm, és további munkájukhoz sok sikert kívánok!

Tisztelettel:
Bangó Judit


Szász Kinga üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.


Nagyon gyors és korrekt volt a tranzakció, a termék nagyon jó minőségű, nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeket és a honlapot is!


Őri Gábor üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Korrekt, gyors üzletkötés volt. Az áruval szintén elégedett voltam. Hiányolom viszont, hogy csak egy kép van egy termékről. A késeknél legalább mindkét oldalról szeretnék látni egy-egy képet...


 Tisztelt Fontium Kft.!

Örömmel vettem kezdeményezésüket, és nagyon jó ötletnek tartom hogy ilyen módon ösztönözzék a vásárlókat! Számomra a webáruházzal semmi problémám nincs, abszolút átlátható, könnyedén meg lehet találni az adott kategóriákban mindent. Az elsődleges szempont ami miatt Önöket választottam az az, hogy nem nagyon lehet máshol vásárolni olyan nagy választékban a kés készítéshez alapanyagokat mint Önöknél (én markolatanyagot vásároltam). Amit nagyon jónak tartok, és többek között ez motivált abban hogy most vásároljak termékeket, az a meglehetősen nagy mértékű akció, melynek keretében csaknem féláron tudtam megvásárolni a számomra szükséges terméket. Ezzel kapcsolatos észrevételem, hogy folyamatosan hacsak néhány termékre is, de ha biztosítanának kedvezményeket ( 30-40%) akkor azzal sokkal inkább tudnák ösztönözni a vásárlókat arra hogy Önöket válasszák, ezt saját tapasztalatom, illetve üzleti tanulmányaim okán szerzett tudásomból adódóan mondom.
Szeretném megköszönni a gyors ügyintézést, a rendelés gyors lebonyolítását, a gyors postázást.

További jó munkát kívánok!

 Sipos Árpád


Tisztelt Acélfullánk Csapata!

 
Minden területen hosszú távra igyekszem berendezkedni, hosszú távra igyekszem kapcsolatokat építeni. Ennek egyik alapja a partner megbízhatósága. Így volt ez ebben az esetben is. Az országban többen foglalkoznak túlélő és túrafelszerelés forgalmazásával, viszont ehhez a bolthoz tartozik egy magas színvonalú blog is. Ez a blog volt számomra annak az ígérete, hogy tudják mivel foglalkoznak, szeretik, értik és büszkék arra amit csinálnak, ezért nem adják a nevüket olyan dologhoz, amit szakmailag nem tartanak vállalhatónak. Nyilván egy megrendelés még nem jogosít fel sem pozitív, sem negatív ítélet alkotásra, mindenesetre ezidáig elégedett vagyok a szolgáltatással, az ígéret be lett tartva. Köszönöm a munkájukat!
Üdvözlettel,
Vukovics András

Tisztelt Fullánk!
Acélos idegekkel készültem az Önöktől való vásárlással, sok online bolton edzőttem. Hát remélem az Önök csapata és boltja lesz az etalon. A termékkel kapcsolatban gyorsan kaptam megerősítő e-mail, és telefonhívást, hogy másnap szálíthatják-e. Kellemesen meglepődtem, és a termék másnap a kezemben volt. Köszönöm Szépen. És, hogy miért az acélfullánktól, mert az ár és a bolt jó híre meggyőzött.
Tisztelettel, Biró Norbert

 


Tisztelt Acélfullánk Csapat!

 
Meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel és az áruházukkal kapcsolatosan. Gyors, korrekt ügyintézés történt. Tetszettek a vásárolt termékemről kapott menetközi információk, hogy pl. milyen státuszban van a postázása.
 
Üdv.: 
Szabó József András

Németh László üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Vásároltam egy HEMVEE kés lámpa szettet. A kiszolgálás, a fizetés, rendelés nyomonkövetés nagyon profi módon működött. A fizetéskor telefonon rápontosítottak az adatokra.
Köszönöm a jó kiszolgálást.
Németh László
 

 
Antal Béla üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A termék leírása megfelel a valóságnak. Az árak is elfogadhatóak
és a kiszolgálás kifogástalan. Kedvesség, pontosság, odafigyelés ez jellemzi önöket.
Üdvözlettel,
Antal Béla
 

 
Tisztelt Acélfullánk csapat!
 
A Tőletek rendelt Spyderco Endura 4 tegnap előtt rendben megérkezett,tökéletes minőségben,hiba nélkül,nagyon köszönöm! Ezt a modellt Ti áruljátok legjobb áron Magyarországon,de nem is igen lehet találni. Első alkalommal rendeltem Tőletek,de nem utoljára,mert ilyen szintű segítőkészséggel és gyors,precíz kiszállítással rég nem találkoztam, úgy hogy fogadjátok legmélyebb tiszteletemet!
Nagyon köszönöm!
 
Üdvözlettel:
 
Huber Gábor
Hajós

Kedves Acélfullánk Csapat, tisztelt Tímea!

 
Először is hadd köszönjem meg ezt a lehetőséget!
 
 
Tapasztalataim a következők:
 
Elsőnek említeném, hogy nagyon jó, hogy a rendelés után felhívtak. Egyáltalán nem számítottam rá, hiszen csak egy kést és pár apróságot rendeltem.
 
Másodszor pedig igen gyors az ügyintézés. A weboldalukat hamar át tudtam böngészni, és kimondottan jó hogy van a termékekhez megfelelő leírás, és gyakran videó link is.
 
Nem utolsó sorban jók az árak, összehasonlítva más helyekkel is. Bár jó-pár termék "elfogyott", de nem bánom, kipróbálom majd a féliratkozást az akciós termékekre.
 
Valamint örülök, hogy ingyenes a kiszállítás 25e Ft felett, máshol mindig fizet ezért az ember.
 
Azért is választottam még szívesen önöket, mert nem budapestiek - elnézést, nem akarok bántani senkit ezzel, csak jó, hogy van itt a közelben egy nagyon precízen működő bolt. Amit korábban rendeltem máshonnan (sajnos), arról még mindig semmi hír, amit pedig önöktől, az precízen becsomagolva, biztonsági matricával lezárva, valamint kezelési leírással a csomagban - a megbeszéltek szerint megérkezett.
 
Egyébként véletlenül találtam az Önök oldalára, mert nekem is kellett egy kés...
 
És azt hiszem, hogy kell még több is...
 
 
Köszönettel és üdvözlettel:
 
Tóth Gábor

Olaszné Cseh JúliA üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Kedves Acélfullánk!
Ezúton szeretnénk a megköszönni a profi és gyors kiszolgálást, valamint a kítűnő és mínőségi termékeket.
Nagyon elégedettek vagyunk!
Üdvözlettel: Olaszné Cseh Júlia


Szombathy Péter üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Fontium,

azért esett Önökre a választásom, mert az adott terméket Önök kínálták a legolcsóbban. A termékkel nagyon elégedett vagyok, a szállítás is mintaszerűen történt.
További sikeres működést kívánok,

Tisztelettel:
Szombathy Péter


 
Attila üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A kiszállított terméket hibátlanul megkaptam 36-órán belül 260-km-es távolságból.Csak ajánlani tudom az acélfullánkot!


Üdv Acélfullánk!Megkaptam ma az ESEE kést(Katona-K.Zoltán,Szentes)és NAGYON tetszik,köszönöm hogy ilyen gyorsak voltatok!További jó munkát,Katona-K.Zoltán!Hi!

 
Kedves Acélfullánk Csapat!
 
Köszönöm levelüket!
Hogy miért Önöket választottam...azért mert régi kedvencem a maxpedition cég által gyártott táskákat  szütyőket az Önök webshpjában találtam legnagyobb választékban a magyar oldalak közül.
 
A vásárolt termékekkel elégdett vagyok ,kifejezetten Öröm számomra ,hogy felvették velem a kapcsolatot telefonon is ha kérdés akadt,a csomagokat rendre szépen megkapom!
Korrekt hozáállás remek terméklista..hajrá îgy tovább sok sikert!

Szívélyes üdvözlettel!
Dr.Csermák Balázs

Elégedett vagyok a gyors szállítással, a rendelt termék minőségével és a csomagolással.  Mindenkinek ajánlani fogom önöket. Köszönöm.

Üdvözlettel:Nyiri Norbert.


T.Acélfullánk.

 Nem a kedvezmény motívál,de szívesen visszajelzek.

Az önmelegítő étel kíváncsiságbol érdekelt,nem csalódtam benne,ízletes volt és valóban olyan ami rá van írva.

 A Bear-Basic túlélő készlet a rendeltetése miatt kellett,túrázáshoz,de ne  legyen rá szükségem...  Kifejezetten profi dolog,csak ajánlani tudom.

 Tisztelettel: Szekeres Áron


Vismajor üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maximálisan gyorsan történt az ügylet bonyolítása, és plusz jó pont hogy előre bankkártyával tudtam fizetni. Máskor is jövök!

A terméket kipróbáltam, csak pozitívan nyilatkozhatom róla. Olyan
terméket szerettem volna választani, amely minden körülmények között
megfelel az elvárásaimnak. Az internetes böngészés alapján jutottam el
Önökhöz, és nem csalódtam. Gyors, precíz, megbízható csapat, a
továbbiakban is Önöktől rendelek hasonló dolgokat.

üdv: Antal Ferenc

 
Kedves Acélfullánk!
Az eddigi rendeléseimet (Spyderco Military és egy több termékből álló csomag) szuper pontosan és gyorsan teljesítettétek, amit nagyon köszönök!
A termékek minősége is kifogástalan!
Köszönettel:
Szőke Viktor

 
Dervius üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Már többször rendeltem Önöktől, eddig sem az áru beérkeztével, sem a csomagolással nem volt gond, minden szépen, ékes rendben történt. Nem kellett sem heteket várnom, sem azon szitkozódnom, hogy nem azt küldték amit kértem. Hálás vagyok, a dolgaik nagyon szépek és egységesek, a rendelés mindig pontosan és időben zajlott. Büszkék lehetnek magukra!
 
Ez volt az egyetlen magyar online áruház ahol az áruk között találtam tevecsontot. Sajnos éppen itt sem volt készleten, ezért döntöttem úgy hogy választok egy készleten lévő terméket. Remélem a csontokból lesz folyamatos utánpótlás.

Üdvözlettel: Bánrévi Ferenc

 
Üdvözletem,
gyors, pontos kiszolgálás, korrekt visszajelzések, naprakész készletlista a webáruházban; - ezek miatt vagyok visszatérő vásárló. A termék akciós ár/érték aránya volt jelen esetben, ami meggyőzött. A damaszk pengére megkísérlek saját micarta markolatot gyártani, ha lesz (pozitívan) értékelhető eredmény, akkor azt a Facebookon és a blogomon is publikálom, természetesen a penge beszerzési helyének megjelölésével:)
Tisztelettel
Fráter Attila

 
Mexpedition táskákat kerestem, kiránduláshoz, túrázáshoz is. A kellemes meglepetés volt, hogy a leadott rendelésemet 2 nap alatt már át is vehettem mind a kétszer. A táskák nagyon praktikusak voltak, mind strapabíróságilag, és vízzel szemben. Könnyű volt a használatuk is .Igaz azóta vásároltam, ezt azt, De ezek közül amit kipróbáltam az a Gerber BG - Ultimate Multi-tool volt, könnyen és egyszerűen lehetett használni. A Kerítést meg is javítottam vele a telkemen. A penge nagyon éles, vigyázni vele használatkor! A többi terméket majd nyaralás után próbálom ki mikor szabadságra mehetek végre! Összességében mind a termékekkel, mind pedig a bolttal kapcsolatban maximálisan meg voltam elégedve! Barátaimnak is ajánlottam.
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan, számomra kényelmesen tudtam vásárolni, és számomra hasznos eszközökhöz hozzájuthattam!

Üdvözlettel: Galántai Gábor.

 
Tisztelt Acélfullánk,

Rendelésemmel (2081) minden a lehető legnagyob rendben volt.
A termék, a kapcsolattartás kiválló, a szállítás is gyorsan ment.
A terméket azért választottam, mert hiánypótló anyag és egyedülálló szerettem volna jogtiszta szoftver megvételével támogatni a készítőt. (ügyeljenek, nehogy illegális másolatok kikerüljenek, sajnos ellehetetlenítené ezeket hiánypótlásra létrejött nemes kezdeményezéseket)

Munkájukat megköszönve,

Tisztelettel: Juhász Zoltán

 
kocospeti üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maxpedition táskát vásároltam, a vásárlás precízen zajlott. Főképp tetszett, hogy felvették velem a kapcsolatot és kikérték a véleményemet a futárral való kapcsolattartás módjában is. Az áruval megvagyok elégedve, azt kaptam amire számoltam.

 
Az önök által eladott termékről , Bear Gryll fele Gerber kesrol csak a legjobbakat tudom elmondani. Szinte minden nap használom és beváltotta a hozza fűzött reményeket. A megrendelés  gyorsan és egyszerűen működött.a kollegajuk a megrendelés után szinte rögtön felvette velem telefonon a kapcsolatot. Udvariasan komunikaltak és gyorsan kézhez kaptam az árut.nem ért se kellemetlen meglepetés se csalódás.örülök hogy önöket választottam. Köszönöm az együttműködést! Üdvözlettel: Fábián Anita.

 
Üdv!

Minden teljesen korrekt volt, a kommunikáció is, a kiszállítás gyorsasága is, a termékeket még nem használtam, de gondolom hogy minőségük megfelelő lesz.
Egyszóval minden rendben volt, mintha csak magamtól rendeltem volna, mivel nekem is webshopom van :))
Fogok még rendelni biztosan!

Köszönöm

Vitár Zoltán
 

 
Tisztelt Acélfullánk Csapat.

Tudom,hogy már kifutottam a 3 napból,de nem baj,úgy is szerettem volna írni Önöknek.

Először is,amiért Önöket választottam,az a jó ár és bőséges választék,de a legfontosabb az átlátható weboldal,ha valami számomra nem átlátható,abban a pillanatban lépek is ki és keresek máshol.

A teljesítés idejével is nagyon meg vagyok elégedve,valamint a kolléganőjük is nagyon segítőkész volt a telefonos egyeztetés során.

Szeretném ezt megköszönni mindannyiuknak.

Tisztelettel :Márton Zsolt

 
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

1) A rendelt termékkel természetesen maximálisan elégedett vagyok, hiszen ha valaki Victorinox termékeket vásárol biztos lehet benne, hogy az kifogástalan minőségű.

2) Az Áruházzal kapcsolatban is hasonlóak a tapasztalataim. A vásárlás gyors és pontos volt. A megrendeléstől a kézbesítésig nem telt el 24 óra, a küldemény megfelelő, sértetlen, biztonsági matricával ellátott csomagolásban érkezett, és nem utolsó sorban azt a terméket tartalmazta, amit rendeltem.

Bátran ajánlom ismerőseimnek is az Acélfullánkot!

Tisztelettel:
Bodoki József

 
Tisztelt Társaság!
 
Egy Tecnocut/Viper V5410UL bicskát vásároltam Önöktől. Több helyen utánanéztem a márkának, hogy kik forgalmazzák az országban és milyen áron. Mást nem is találtam, aki ezt forgalmazná.
A termék mind minősége, mind megjelenése és használhatósága alapján megtetszett számomra. Először csak az akciófigyelésre iratkoztam fel. Sajnos az akcióról külön értesítést nem kaptam, azonban vártam az akciót, ezért néhány naponként visszatértem a honlapjukra. Amikor megláttam, hogy bekerült az akciós listájukba rögtön leadtam rá a rendelést. 
A terméket a megrendelést követő napon megkaptam kifogástalan minőségben és állapotban. Azt hiszem jól választottam, mind a termékkel, mind az Acélfullánkkal kapcsolatban.
 
Üdvözlettel és köszönettel: Dr. Kovács Attila

Tisztelt Acélfullánk!

Megkaptam a paracord zsinórt, köszönöm szépen!

Ezen kívül köszönöm a 'Figure 9 Carabiner'-t is! Megtisztelő, figyelmes ajándék és nem utolsó sorban nagyon hasznos :)
Minden boltnak/boltosnak ilyen korrektnek kellene lennie! Önök nagyon korrektek és pontosak, abszolút elégedett vevő vagyok.

További szép hetet és csak jó, korrekt vevőket illetve további sikeres működést kívánok:
G. Álmos


Tisztelt Acélfullánk!

A Késkészítés dvd megvásárlásakor az elsődleges szempont a nagyon jó ár-érték arány volt. Továbbá maximálisan meg voltam elégedve a szállítás gyorsaságával, továbbá a termék minőségével.
A dvd születésnapi ajándék lett és nagy örömet szerzett!

Köszönettel:
Vasné Békési Anita


Toth Zoltan üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maximalisan elegedett vagyok a termekkel, hiaba nem tudtam eloben hogy milyen, megis azt kaptam amire szamitottam.
Bar a 4dik napon kaptam meg a termeket, amirol nem a a bolt tehet, hivasomkor viszont abszolult segitokeszek voltak!
Amiert a vasarlas mellett dontottem, az hogy mashol nem talaltam hasonlo termeket(onvedelmi kulcstarto).Koszonom!


2012.06.18. 21:07 keltezéssel, Andras írta:

Azért választottam Önöket a vásárlás során, mert a Gerber BG zsebkés itt volt a legolcsóbb. Eddig is kedvezőek voltak a gyors szállítás miatt a tapasztalataim. Az áru mindig hiánytalanul megérkezett.
 
A Fallkniven DC4 fenőkővel is meg vagyok elégedve, igen jól lehet vele élezni!
 

Császár László üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

A megrendelt holmi nagyon gyorsan és kiváló minőségben megérkezett. Folyamatos kapcsolattartás és egyeztetés volt az egyébként is nagyon segítőkész munkatársakkal. Biztos vagyok benne, hogy máskor is fogok itt vásárolni, és csak ajánlani tudom minden érdeklődőnek. Köszönöm


Kedves AF csapat, 

 
Tömör leszek, mert még csak 2-3x vásároltam önöktől. 
 
A Maxpedition termékeit nem láttam még máshol Magyaországon, csak az önök kínálatában. 
Nem volt kérdéses hát, hogy ha gyorsan kell ilyesmi, önökhöz fordulok. 
 
Bár kintről ugye olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez, és hát.. az internet kínálata "végtelen"... 
A kedves és profi csapat, a pár napos szállítási idő mégis nagyon vonzó. 
 
Remélem lesz még sok akció, hogy ezekkel együtt megérje önökhöz fordulni más dolgokban is. 
(kések stb) Rendszeresen figyelem az oldalt. 
 
Sok sikert, és nagyon köszönöm az eddigieket. 
 
 
Tisztelettel, 
Mohos Gergely 

 
Üdvözlöm
 
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hatékony segítségüket, nagyon korrektek voltak.Köszönöm a terméküket és mindenkinek ajánlani fogom Önöket, már rég volt részem hasonló hozzáálláshoz és segítségadáshoz.
Köszönöm én is a vásárlást.
 
Nagy László

 2012.06.06. 10:37 keltezéssel,  írta:

Üdvözlet Kedves Erzsébet!

Ma megérkezett a Maxpedition monsoon gearslinger nagyon szép a színe, minden tökéletes rajta:::)))) Kitűnő minőség, hosszú élettartam.
Tegnap említettem, hogy nem férek hozzá a Maxpedition Micro pocket - zsebrendező (262) kicsi és közepes változathoz, nos, örömmel jelentem,  még aznap este, sikerrel jártam, már megnyitja a termék lapját, így láthatom a terméket.
Nagyon köszönöm a hiba orvoslását.

Maradok hű vásárlójuk és böngészőjük:

                                  Katalin

2012.05.31. 18:04 keltezéssel, whatsupp@t-email.hu írta:
Tisztelt Acélfullánk,

Köszönöm, a megrendelt árut megkaptam Önöktől. Egyben szeretném kifejezni elégedettségem szolgáltatásukkal kapcsolatban, ismételten pontosan, ígéretüknek megfelelően küldték meg számomra a megrendelt terméket. Korábban már rendeltem Önöktől és akkor sem okoztak 
csalódást számomra.

Köszönöm.

Tisztelt Acélfullánk! 
 Ebben a hónapban rendeltünk először a cégüktől. 
 Nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal! 
 A gyors, precíz kézbesítés és az alacsonyabb áraik 
 jó benyomást tettek ránk! 
 Ami a termékválasztást illeti, a konkurenciához képest jóval alacsonyabb ár, a termék minősége, megbízhatósága, a márkanév 
 és várható hosszú élettartam mind szerepet játszottak a döntésünkben! 
 Valószínűleg a cégük továbbra is számíthat a megrendelésünkre! 
 Külön pozitívumnak tartjuk a 5 %-os kedvezményre feljogosító kupon felajánlását. A lehetőséggel bizonyára élni fogunk! 
  
 Sok sikert kívánunk további működésükhöz, tisztelettel: 
  
 Tolnai Márton; Kalmár Márton 

2012.05.30. 21:48 keltezéssel, Andras írta:
Egy Gerber BG zsebkés tokkal terméket vásároltam, mert praktikus, kis helyen elfér, mégis teljes értékű! Könnyű kés, csúszásmentes markolattal.  Mindenkinek tudom ajánlani!
 
Az acelfullank szolgáltatásával meg vagyok elégedve! A rendelt kést pár napon belül sértetlenül kézhez kaptam!

Kiss Ottó üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Üdvözlet az Acélfullánk csapatának.
A megvásárolt termékeknél nekem az a legfontosabb szempont, hogy az ár érték arányt megfelelőnek tartsam.
Amatőr késkészítőként az is fontos volt, hogy miden olyan kiegészítő terméket, és alkatrészt megtaláljak egy helyen amire szükségem van.Ezért választottam ezt a web-áruházat.
Nagyon korrekt a kapcsolattartás az ügyfelekkel,részletes tájékoztatást kaptam,a megrendelésem státuszáról(telefonon is).
Negatívum talán csk annyi, hogy nagyon sok olyan termék van az oldalon ami már rég elfogyott,és nem lett pótolva a készlet,vagy nincs törölve az oldalról.
                                        üdv:Kiss Ottó

Tisztelt Cég! Kedvelem a skandináv kések letisztult,egyszerű formavilágát,az elnyűhetetlen hétköznapi vadász -mindenes kés jellegét. Az egyszerű Finn nyelezést magam is egyszerű szerszámokkal el tudom készíteni,a szükséges anyagok rendelkezésemre állnak. A vásárláskor azért választottam Önöket,mert már az előző késpenge vásárlásakor is nagyon meg voltam elégedve. Kifejezetten tetszett az Önök rendelés utáni telefonos visszajelzése,a telefonáló hölgy kedves ,korrekt,udvarias ügyintézése! Csak így tovább! Üdvözlettel  Csereklyei Tibor


Tisztelt Kereskedő!
 
A vásárlás lebonyolítási módjával, illetve rugalmassággal elégedett vagyok. Alapvetően a késkészítésről készített DVD kapcsán találtam az oldalukra. A készlet megfelelően széleskörű, variálható.
A kiszállítás gyorsasága megfelelő, a telefonos kapcsolattartás a rendeléssel kapcsolatban kitűnő!
Az egyetlen negatívum az volt, hogy az egy csomagtérbe rakott nehéz (fémlap) termékek elég sok nyírfakéreg elemet összetörtek. (tisztában vagyok a törékenységükkel) Erre számítottam is, ezért rendeltem többet a szükségesnél.
Összességében nagyon elégedett vagyok a vásárlás és kiszállítás körülményeivel!
 
Üdvözlettel,
Gelencsér Péter

Kenesei István üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Korrekt gyors megbízható kiszolgálás.
Az külön díjazandó, hogy látom a raktár készletet amit lehívhatok.
Csak így tovább.

Lugosi Ottó üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Az hogy a cég gyors,pontos,precíz,az jó dolog,de hogy még telefonon 
is felhívnak hogy mikor lenne nekem a legkényelmesebb átvenni az árut az
 már a kényeztetés kategória.

A rendelt Lauri penge éltartása,minősége,használhatósága,kétnapos kemény erdei bevetés után,röviden:MEGDÖBBENTŐ!

Ami viszont negatív dolog,hogy nagyon sok az "elfogyott" termék,de 
ha a nagyon rossz forintárfolyam miatt várt a cég az újabb 
beszerzéssel,az érthető. Tisztelettel:Lugosi Ottó

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Azért Önöket választottam, mert Önök kínálják magyar nyelven és
megfizethető árban, valamint hiteles személy szereplésével (Hegyes úr)
azt a DVD -t, ami a késkészítéssel foglalkozik. A termékkel elégedett
vagyok, iránymutatónak használom a saját hobbikéskészítésemben és
nagyon sok olyan megoldást mutatott, ami a jövőbeli munkámat nagyban
megkönnyíti.
Ha megengedik, szeretném javasolni Önök felé, hogy legyen ennek a DVD
-nek egy második része is, amelyik a penge kialakításával is
foglalkozik.

Tisztelettel:
dr. Varga Gábor

2012.04.26. 17:21 keltezéssel, bodrico.va@gmail.com írta:

4ti üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

..mert kellet egy kés
..kedvezőek az árak
..kiszolgálás korrekt
        T.4ti

Pélyi Róbert üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk !

Az általam rendelt Kydex lemezt ár / érték arány alapján rendeltem Önöktől.
A szállítás és a szállítást megelőző kapcsolattartással teljes teljes egészében meg vagyok elégedve.
A megvásárolt termék minőségével kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni.
Tisztelettel  Pélyi Róbert


Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Az általam rendelt termékekkel (BCB huzalfűrész és BCB gyújtós lap) teljes mértékben elégedett vagyok. A fűrész egyértelmű előnye a hasonló termékekhez képest a csuklópánt. Volt szerencsém használni a "karikás" verziót, és kb 1 perc után szenvedés vele dolgozni a rossz fogás miatt. A másik terméket pedig egyedülállónak tartom a piacon, ilyen kompakt, és mégis hatékony gyújtóssal sehol máshol nem találkoztam. A versenyképes ár is hozzájárult persze, hogy ezeket a termékeket rendeltem. Az Önök áruházát pedig azért szeretem, mert sok olyan terméket árulnak, melyet Magyarországon nagyon kevesen, vagy Önökön kívül senki sem.

Üdvözlettel:
Havas Balázs


Tisztelt Acélfullánk!

Kérték, hogy írjam meg a tapasztalataimat a szolgáltatásaikkal kapcsolatban.
Önöket egy ismerősöm ajánlotta, az eddig vásárolt termékeket is (a Lauri penge kimondottan tetszik).
A weboldal jól kezelhető és átlátható (a logó nagyon jó!), talán több kép még segítene főleg a faanyagok és egyéb nem homogén alapanyagok kiválasztásánál.
A kapcsolatfelvétel, a szállítással kapcsolatos precizitás és figyelem osztályon felüli. Mindenképpen Önöket választom a jövőben is.

Üdvözlettel,

Som Kristóf


Kander Zoltán üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Kedves Acélfullánk!

Az Önöktől rendelt Viper késsel és a szolgáltatással is teljes mértékben meg vagyok elégedve, remélem a jövőben is hasonló módon igénybe vehetem a segítségüket:)

Üdvözlettel: Kander Zoltán


Mi volt a legfontosabb szempont, amikor eldöntötte, hogy ezt a terméket veszi meg és miért minket választott?


Szerettem volna egy skandináv típusú kést, aminek a markolatát saját magam készítem el.
Internetes keresgélés során akadtam a brisa.fi oldalra és onnan jutottam el az Acélfullánkhoz.
Ami az Acélfullánk mellett szól, hogy kedvezőbb a kiszállítás. A választék ugyan nem olyan nagy mint a Brisa-nál, de amire szükségem volt az az Acélfullánknál is megtalálható volt.
A vásárolt pengékkel 100%-osan meg vagyok elégedve, csakúgy mint a kiszállítással.


Kedves Acélfullánk csapat!

 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalukra, egy szintén nagyon elégedett barátom által.
Mikor megrendelést adok le ezen az oldalon, azt a legnagyobb nyugalommal teszem,
mert már tudom, hogy semmilyen probléma és kellemetlen meglepetés nem fog érni!
Egyszerűen megbízhatóak, akármilyen kis megrendelésről is legyen szó, érezni lehet, hogy nagyon odafigyelnek a megrendelőikre!
Ezúton is szeretném ezt megköszönni az egész csapatnak!
 
Üdvözlettel
Bóka Antal

Tisztelt Acélfullánk Csapat,

Az interneten bukkantam az internetes áruházukra (nem volt nehéz). Minden termékhez saját vélemény társul pontos leírásokkal. A kézhez kapott termékek az oldalon található képekhez és leírásoknak megfelelő minőségben kaptam kézhez. Az alapanyagokkal a jó minőséghez és a pontos leírásnak köszönhetően szépen és gyorsan lehet dolgozni.

Köszönöm a gyors és pontos kiszolgálást.

Üdvözlettel,
Kordás István


  (Mi volt a legfontosabb szempont, amikor eldöntötte, hogy ezt a terméket veszi meg és miért minket választott.)

 Máshol nem lehetett kapni (legalábbis nem találtam eddig)

 Az ügyfélszolgálat (Tímea) profi, segítőkész.

 Minden OK.

 Talán nem ártana egy szűrő gomb, ha valaki nem akarja az „ELFOGYOTT” cuccokat látni.

 Üdvözlettel:      Bitai Ernő Antal


ajlend üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Eddig két alkalommal rendeltem önöktől a termékek minőségével abszolút meg voltam elégedve az ügyfélszolgálat nagyon készséges volt ha érdeklődtem egy termék felől és visszahívtak ha valamiért nem értem el önöket.A második rendelésemnél nem jelentet gondot hogy a csomag kiszállítását 1 héttel elhalasztottam, mivel utána egy napot csúsztak mert el felejtették feladnia csomagom időben jelezték ezt telefonon és "vigasz" ajándékot is kaptam a csomagba ezen nagyon meglepődtem hogy az oldal így bánik a vevőkkel. Eddig jó pár webshopból rendeltem már de az önök cégével vagyok megelégedve legjobban főleg a tájékoztatás része miatt. A közeljövőben ismét rendelni fogok önöktől.

Tisztelt Acéllfullánk!

Én személy szeirnt pozitívan értékelném az Önök vevőkkel kapcsolatos tevékenységét!
Pár hete rendeltem pár dolgot,az Accélfullánktól!Korrekt a Weboldal mindent kiszámol,leírja a rendelési lehetőségeket egyszóval teljesen ügyfélbarát!A rendelésem után mailben és telefonon is felkerestek az Önök mnkatársai és a megrendelt áru is gyorsan,érkezett meg hozzám!Természetesen fogok még rendelni az Acélfullánktól!

Köszönettel:Aron.

 
Nagyon elégedett vagyok, mind az online felülettel ahol válogatni lehet, mind a megrendelés gyors teljesítésével. A megrendelést követő második napon már megkaptam a csomagot. A választott termék pedig felülmúlta a várokozásaimat.
A jövőben is tervezek  vásárlásokat ezen az oldalon.

Köszönettel:
Péterfi Áron
 

 
A termékkel teljesen elégedett vagyok minden szempontból! A kapcsolatfelvétel,a kiszolgálás, és a kedvességük mindenen túlmutat. Bárcsak mindenhol ilyen gördülékenyen és zökkenőmentesen menne minden! Sok vásárlót és jó egészséget kívánok!

Tisztelettel, Benda Róbert

 
Barczai Péter üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon elégedett vagyok a termékel.Minőségi termék alacsony áron!

 
Tisztelt Cég!
 
Terméküket azért önöknél rendeltem, mert több késesnél is hiába keresve Budapesten, az internetes keresés eredménye önökhöz vezetett.
 
Nagyon korrekt és gyors ügyintézésben részesítettek, biztonságosan csomagolt terméket, pontos kiszállítást kaptam.
 
Örömömre szolgált az ügyintézésük, köszönettel:
Dudásné Vidra Krisztina

Tisztelt Fontium Kft!

Elégedett vagyok az eddig vásárolt termékekkel, és a szállítás 
lebonyolításával is , mivel folyamatosan tájékoztatást kaptam a 
megrendelés állapotáról, így nyugodtan várhattam a csomagot.
Azért választottam oldalukat, mivel speciálos dolgokat kerestem, és Önök
 rendelkezésemre álltak különféle alapanyagok, és eszközök széles 
választékával.
Az termékek minősége nagyon jó, a vásárlás lebonyolítása egyszerű és gyors.
Bátran fogom ajánlani másoknak is az oldalt , és én továbbra is maradok hű vásárlójuk!

Üdvözlettel:

Bóka Antal

ajlend üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Azért választottam az Önök cégét mert jól átlátható volt a webshop, nagy
 választékkal és jó árakkal, a termékek széles skálán mozogtak az 
alaptól egészen a professzionális szintig, az ügyfélszolgálat pedig 
nagyon készséges volt többször is egyeztettek velem telefonon keresztül.
 A rendelt termékekről még nem tudok nyilatkozni mivel alig pár napja 
kaptam meg őket így még sajnos nem volt időm kipróbálni de első 
kézbevételre tökéletes minőségűek voltak.

Takács Krisztián üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon meg vagyok elégedve az Acélfullánk csapatával. A webáruház 
jól áttekinthető, a vásárlást segítő felülettel rendelkezik. Az 
ügyfélszolgálaton lévő hölgy segítőkész és telefonon azonnal el tudtam 
érni. A termék hamar megérkezett, és pontosan azt kaptam amit 
kiválasztottam. Egészen biztos, hogy a jövőben is vásárlójuk maradok!

Horváth Győző üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Egy késpengét rendeltem pár aprósággal együtt ami a kés elkészítéséhez 
szükséges.Az árú a leírtaknak teljes mértékben megfelelt a penge szó 
szerint borotva élesre volt fenve.A csomag érkezéséről most is telefonon
 egyeztetek velem amit nagyon jónak tartok igaz egy napot csúszott a 
szállítás a futár cég miatt de ez gondolom a rossz időjárásnak tudható 
be de viszont még erről is kaptam telefonos tájékoztatást.Mivel ez az 
első saját készítésű késem drágább anyagokat nem szerettem volna venni 
és a pénzügyi keretem sem engedte meg.A kés elkészült szerintem nagyon 
jól sikerült,sajnos tesztelni még nem volt rá alkalmam.Összegezve,ismét 
100%-ig elégedett vagyok az üzlettel a vásárlás lebonyolításával és az 
árúval.


Tisztelt Acélfullánk Csapat!

Az önöktől vásárolt kés tökéletesen beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nagyon jó szolgálatot tesz, örülök, hogy lehetőségem volt megvásárolni.
A boltjuk informális, egyértelmű, átlátható, könnyen használható.

Tisztelettel,
Király Róbert


 Tisztelt Team!

Először is a tények:Ilyen pontos,precíz,tranzakciót/kiváló csomagolás/ még nem tapasztaltam.Ez úton is köszönöm.

Konkrétan: A kést a mindennapokra vásároltam. Főleg reggelizés
végett,de azt hiszem ha kirándulni megyek,megyünk,akkor is jól fog 
szolgálni./túrabot faragás/ Valamint a penge nem éri el a 8centit ,így 
szabadon hordhatom az övemen.Kiváló éltartása van,és
könnyű az önsúlya. Jó az ár-érték aránya is.Összegezve nagyon meg vagyok vele elégedve,úgy érzem jó bajtársak leszünk.
/Mi a véleményük a Gerber Freeman bicskáról? /

Köszönettel és Tisztelettel:  Szalkai János
                              DEENK Debrecen

szaraz gergely üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Nagyon tetszett az ugyfelszolgalatuk, es a nagy valasztek.

Staub Zoltán üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Tisztelt Acélfullánk!
Vásároltam Önöktől önmelegítő ételeket, mert túrázáshoz szükséges 
élelmiszereket kerestem és Önöknél megtaláltam! Nagy örömömre szolgált, 
hogy megtaláltam oldalukat és nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. 
Finom, egyszerű és pontosan megfelel az elvárásaimnak. Köszönettel S.Z.

Gyapjas Krisztián üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.
Tökéletes gyors pontos kiszolgálás. Egyedül álló kínálat. A kiválasztott termék csak itt kapható.

Pár nappal ezelőtt vásároltam az Önök online boltjából egy pár 
késkészítéshez szükséges alapanyagot, név szerint nyers acélt egy pár 
markolatrögzítő csavart és kék fibert. A termékek megvásárlásakor az 
elsődleges szempont az alacsony ár volt a viszonylag kicsi mennyiséghez 
képest, amit úgy érzem az önök csapata maximálisan teljesített. A 
rendeléssel és annak gyors leszállításával valamint a telefonos 
értesítéssel és megbeszéléssel teljesen meg voltam elégedve, a 
továbbiakban is vásárlójuk leszek.

Üdv: Sztrancsik Balázs

Ajándék és egyben meglepetés volt ez a többfunkciós szerszám amit 
önöktől rendeltem a fiamnak. Már régóta szemezett vele és nekem sikerült
 nélküle is beszereznem.Utólagosan is köszönöm a gyors és maximális 
segítségüket. Tisztelettel és sziasztok Marcsi

A legteljesebb mértékig meg vagyok elégedve. Az ügylet gyorsan és 
hatékonyan lebonyolódott, rugalmasan álltak a kéréseimhez. A 
megrendelést követő telefonos egyeztetés nagyban segít megelőzni az 
esetleges hibákat,félreértéseket.

Zatykó Szabolcs 

abszolút megvoltam elégedve,a termék amit rendeltem hamar
megjött,minden rendben volt,a tel.os ügyf.szolgálat is segítőkész
volt.az oldalt speciálisan kerestem,grimlock kulcsszóval.máshol nem
találtam meg ezt a terméket.

mégegyszer köszönöm!
tisztelettel: zoltán

Szombathy László üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Jó a kínálat azokból a termékekből ami enengem érdekel (kés, túra, túlélés,), igényes a weboldal és fontos, hogy működik az értékesítés, szállítás. Pontos, gyors hiánytalan.


Üzenet érkezett a perverz-tattoo@freemail.hu emailcímről
Kedves Acélfullánk.

Már régota érlelödött bennem a gondolat hogy összeállitok magamnak egy túlélö-túra felszerelést , mert nem árt ha van a háznál egy két hasznos holmi :) , a google keresőben a tulélö felszerelés név alatt találtam rá az oldalunkra, egyből látszott igényes és rengeteg szép-jó és hasznos dolgot árulnak , és ez egyből pozitivumot adott hogy önöktöl vásároljak és igérem még fogok is sokszor,lényegében ennyi, a szempontom a termékre egyszerü volt , a gerber machete tetszett az alakja és a márkája miatt is valamint régóta szerettem volna egy vaskos kis pengét... a szikra vető szintén hasznos és nagyon praktikus ezt önöknél találtam meg elsőnek igy nem is kerestem tovább hogy hol találok -az se érdekelt hogy mennyi az ára...az ejtő ernyős zsinor meg 250 kg terheléssel egyből megtetszett és az ára is baráti, nos lényegében ezek voltak .
 
 
Barczai Péter üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Maximálisan elégedett vagyok,gördülékenyen ment minden!

 
Tisztelt Acélfullánk !
 
A rendelt terméket rendben,pontosan megkaptam,a telefonon feltett kérdéseimre
szakszerű válaszokat kaptam,(sőt,visszahívtak)csak pozitívan tudok nyilatkozni.
A honlap tetszik,jól átlátható,precíz,könnyen kezelhető.Ismerőseimet is megfertőztem,
remélem vásárlókká válnak.Kívánok minden jót,kitartást ebben a gazdasági helyzetben.
Csak gratulálni tudok!!
Üdvözlettel,Horváth Károly

 
Mi volt a legfontosabb szempont, amikor eldöntötte, hogy ezt a terméket veszi meg : ritkaság és jópofa

és miért minket választott: máshol nem volt ennyi információ a termékekről


Üdv: Tóth István
 

 
Simon Tamás üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Azért innen választottam terméket, mert ingyenes szállításra is mód nyílt, s mert nagyon sok hasznos információt kaphattam a honlapról a Victorinox bicskákról és mert karácsonyi akciójuk keretében igazán kedvező árakkal találkozhattam itt. 

 
Pál Zsolt üzenetet küldött a http://www.acelfullank.hu/contact űrlapon.

Szolgáltatás: gyors, pontos. Mintaszerű
Termék: Nagyon megszeretem a CRKT Klecker NIRK (5180) bicskát. Egy aránylag olcsó termék, de nem véletlenül díjnyertes. 0Engem megfogott ezen formája az egyszerűsítésnek, mind dizájn, mind gyártástechnológia szempontjából. Remélem ismét kapható lesz, bár a gyártónál is elfogyott, mert tényleg érdemes a kocsiban, otthon és táskában is tartani belőle (a penge éppen kisebb mint 8cm :))

 
Tisztelt Acélfullánk!
A rendeléssel mint mindig semmi gond nem volt!!! Szintén egy aranyos hölgy telefonált hogy mikor várható a rendelésem!!!
 
Most nem nagyon vásároltam egy para cord 10 méteres acu mintás kötelet rendeltem szerintem már tudhatni mire! Elég strapa biró cucc!
És végezetül rendeltem még egy paracord karkötöt sajnos az elözö S mértetben kicsinek bizonyult a hölgy aki telefonált felvilágositott hogy sajnos már csak Xl van Nekem pedig egy L-es kellett volna de a hölgy kézségel segitett ha nem jó vissza veszik szóval mint mindig minden rendben volt! :D És ez úton szeretnék SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNNi!!! Tisztelettel: N. Gy

Tisztelt Acélfullánk!

Az önöktől rendelt Spyderco Paramilitary 2 bicskát azért választottam mert szerettem volna egy új mindennap használható de a többi bicskámnál jobb minőségű funkcionális kést.Van több hasonló méretű bicskám:Kershaw Nerve,Benchmade Vex,CRKT M16 02,meg ezeken kívül van még :CRKT KISS amit pénzcsipesznek használok,CRKT M21 04 a kirándulásukra és a kedvencem :Extrema Ratio Mf1 ami mindennapi viselésre nagy de a legmasszívabb legminőségibb bicskám ami ráadásul számomra a legszebb,ami a penge formát illeti.A Paramilitary 2 nagyon jó minőségű kés.A penge nagyon jó minőségű és a formája is nagyon használható.A nyél nagyon jól kézre áll,stabilan fogható többféleképpen is.Nem olyan masszív mint az Extrema Ratio-m,de tökéletesen megfelel hosszú évekig.
Azért válsztottam önöket mert az egyik Crkt bicskámat önöktől rendeltem és a többi rendelésemhez képest(másik webáruházak)gyorsabban jött meg az áru.Emellett szimpatikus a webáruház:nem csak kések hanem késkészítéshez alapanyagok és más érdekes és hasznos dolog.
Köszönöm és Boldog Új Évet Kívánok!!!
Tisztelettel:Németh Tamás

Music Non Stop!!!


Üdv!
Az alábbiakban az 1539 számú rendelésről szeretnék véleményt mondani:

Maga a megrendelés, fizetés és szállítás folyamata példásan (és hazai viszonylatban egyben példátlanul) zökkenőmentesen ment, minden szükséges tájékoztatást, jelzést időben megkaptam, és az igen szoros, ünnepek előtti határidőt is pontosan betartották. A rendelt Maxpedition termékek az elvárt, kiváló minőséget nyújtják, már az első pár használat során egyértelművé vált, hogy a táskák egészen új dimenziója nyílt meg számomra. Azok számára, akik "szokványos" táskáról váltanak taktikaira, megjegyezném, hogy elég sok különbség van a két kategória között funkciók és "érzés" tekintetében is, ezért a legelején kicsit szokni kell az új táskát, de csak annyira, mint például egy normál telefonról okostelefonra váltás esetén. Szokatlan, de ahogy ráérez az ember, sorra előjönnek az előnyök.
Nem csak a pontos szállításért és a kiváló termékért vagyok hálás az üzletnek, hanem azért is, hogy egyáltalán elérhetővé tették ezt a termékcsaládot, mert ahogy néztem, az országban máshol nem nagyon lehet Maxpedtion termékeket kapni. Ez egyébként igaz nagy általánosságban a komolyabb taktikai, túlélő, katonai és hasonló felszerelésekre is, így feltétlenül szorgalmaznám, hogy a bolt a lehetőségek szerint bővítse a kínálatát további külföldi márkákkal és termékekkel is, amelyeket jelenleg csak enyénileg tudunk megrendelni, gyakran a tengerentúlról, tetemes postaköltség és/vagy vám mellett.

Hozzátennék még egy technikai jellegű apróságot (nem a vélemény részeként, csak egyébként): többek között Maxpedition Tac Tie-ból is rendeltem kettőt, mivel a vásárolt kiegészítő táskára való rögzítéséhez ennyire lett volna szükségem (mármint két darabra, és nem két csomagra, mint kiderült), és sehol nem volt kiírva, hogy a Tac Tie 4 db-os kiszerelésben érkezik, tehát így végül 8 db-ot kaptam (ami nem gond, jobb is, ha van tartalék). Még vissza is néztem, hátha esetleg nem vettem észre, hogy négyesével vannak, de nem, sehol nem szerepel ez az információ. Szerintem ezt feltétlenül írjátok oda a termékhez.

Köszönök mindent, az utóbbi idők egyik legpozitívabb üzleti élménye volt a Tőletek való vásárlás!
Minden jót, boldog új évet!
Balogh Balázs


 

 

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot